long live!!!

Thursday, July 15, 2010

photogenic or photogedixx??


good morning...

pagi2 hari ini mahu bercontest yer..thanks to Kak Eli yang telah men'tag' diri ku ini..untuk penjelasan lanjut tentang, kenapa Kak Eli tag i untuk contest ini, boleh lah hubungi beliau sendiri...;-)

this contest was organized by cik mia farrows..


so, for this contest, i mempertaruhkan gaya photogedixx versi mak buyung di bawah ini..valid ke cik mia my pic ni??sebab cik mia kata gambar SEORANG..tapi i kasik 1.5 ORANG..harap2 cik mia boleh laa pertimbangkan gambar i ni..=)

kenapa i suka pic ni???firstly, because mata tidak kelihatan menonjol kebolatannya..so, nampak ayu ala2 gadis melayu giteww.. eh.i memang melayu apa?? cuma part gadis tu je dah x berapa nak tepat.. second, because this is the latest photo of myself which was taken last Sunday..third, because this photo was snapped by my luvvy hubby..so, kira gambar penuh kasih sayang laa..hikhikhik..

kawan2 yang i nak tag adalah :
pia
shu
nottinetti

orang lain nak join pun, marilaahh..tapi tarikh tutup contestnye adalah HARI NI!!
hehhehe..i pun baru tahu..so peoples, HURRY!!

3 comments:

Shu Shinju said...

thanks deena... sempat lagi ni.. hehe...

Peri PiA said...

owh saya ditag ke??

saya cuba ye,internet kat ofis ni kena blocked..pic xblh upload

internet kat rumah pon sikit..pia cube ye nanti InsyAllah

kalo xsempat sorry ye deena

deena awanis said...

~shu, pia~

chaiyokk2!!