long live!!!

Thursday, July 15, 2010

my bad..=(

petang tadi, lepas balik keje, i singgah kat gerai taufufah dekat ngan umah..sejak badan i dah boleh bertoleransi ngan segala macam sumber calcium, rajin jugak laa singgah situ..

so, as usual, i beli 2 mangkuk taufufah..1 untuk i, 1 untuk i share ngan hubby..*wink*

tapi tiba2, bila pak cik tu bungkus, dia masukkan 3 bekas taufufah pulak dalam beg plastik..

me : erm...pak cik, saya nak 2 jer..

pak cik taufufah mengangguk tapi x kuarkan gak yang lagi 1 tu..

i thought maybe pakcik ni ada masalah pendengaran kott..so,malas nak ulang cakap banyak, kuarkan jer RM3 untuk dibayar kat pak cik tu..but...he return back my duit singgit...

pak cik taufufah : yang 2 tu awak punyer, lagi 1 pak cik bagi kat orang kat dalam tu..

me : hehe..terima kasih pak cik..

mak aih..rasa berdosa plak kat pak cik tu sebab pikir dia pekak tadi..upenyer orang tu nak sedekah kat baby i ni..ish ish ish..

anyway, terima kasih pak cik taufufah..len kali saya beli, kasik laa free 4-5 bekas lagi yer..=)

saya doakan semoga pak cik murah rezeki..amiinnn...

8 comments:

juelee said...

org peknen ni mmg murah rejeki kan? hehehe

deena awanis said...

rezeki baby..kita tumpang sekaki..hehe=)

Shu Shinju said...

sian pakcik tu... nyway..biasala..org pregnant ni mmg selalu lucky...hehe... alhamdulillah...

deena awanis said...

~shu~

tu lahh..rasa bersalah lak kat pak cik tu..nak mintak maaf pun, kang dia tanye nape mintak maaf..x kan nak cakap "saya ingatkan pakcik pekak tadi"..huhu

Mrs Nageb said...

so sweet la pak cik taufufah tuh... :)

mamamarissa said...

rezeki baby...sweet jer pakcik tue :)

e.l.i.z.@ said...

niat pakcik tu baik rupanye hehhe x pasal² kena 'pekak' sebutir..mujo dlm hati jah ekkekke

Peri PiA said...

hehe,rezeki baby

tak pe,tak sengaja