long live!!!

Wednesday, July 21, 2010

muka over excited..bajet model ala2 nasha aziz gitew!!piiiraaahhh..

hey peeps..

busy lah hari ni meng"up-date" lecture notes coz new semester will start next week after my 2 months 1 week break bergoyang kaki secara hebat..lalalala...plus ngan internet yang agak super lembap, tu pasal x update di awal hari..

anyway, just got these over-excited looks of myself on the red carpet from Pitterpatter's fb photo album..haisshhh..x suka sungguh muka begitu..layan jer lah these few pics of 'model kontot' tu yer..




nak sambung bekerja..daaaa...

13 comments:

Shu Shinju said...

comelnye...leh jadi model tuk baju ngandung..hehehe...

deena awanis said...

jadi model la tu shu..model terpendek lam sejarah..kikiki

Peri PiA said...

bukan sebarang petite dear....hot hbs mummy to b ni

same agaknya if kita ukur..u lagi tnggi dr i

deena awanis said...

~pia~

dulu time kecik2 sedey gak orang ejek pendek..tapi sekarang, i dah pandai jawab..hahaha

Peri PiA said...

deena,sama la selalu kena ejek :'(

akibatnya,pia menjadi seorg yg sgt sensitif..

entry fasal ketinggian

http://pia-pinkylita.blogspot.com/2010/04/kat-harian-metro-semalam-ada-siar.html

Puan nadxoxo said...

comelnye model baju ijau tuh..peewit! hehehe

MrS. F!zA said...

deena yg comel!!!phewww! suka tgk ibu ngandung ni! haishh maintain comel je..

sI tEDI said...

menjeling2 lagi yu!!

BURDHANI said...

chomey! =)

deena awanis said...

~pia~

dulu kecik2 memang bengang kalo orang ejek..tapi bila dah besar, i took it as an advantage..think positive..dina xde laa sampai tahap stress, apetah lagi nak potong or tambah kaki camtu..huhu..

deena awanis said...

thanks all..

tapi xmo laa comey..nak vogue jugakk!!hikhik

ciare (^_^)v said...

cute!! :D

intan azuzarina said...

deena comelll =)