long live!!!

Tuesday, June 22, 2010

SERAAANNNNNGGGGG!!!!!

OMG!!!!

I WAS ATTACKED!!!

see??berapa banyak punyer jerawat sudah menyerang muka kudus i nih laa..hampehs punyer jerawat!!xmo kasik i chance feeling2 cun langsung!!

lately asyek menyerang jer dia..sekali serang, bukan 1 das, main 3-4 das sekaligus!! this maybe because of the hormonal changes during pregnancy kott..

tapi ok lah jugak sebab dah lama dia x menyerang kat sipi2 lubang hidung tuh..kalo yang tuh, lagi kronik!!tambah pakej, kalo time selsema..fuuuhhhhh..memang sakit!!!
u all penah dapat PAKEJ camni x??

sejak preggy, walaupun i diserang berapa das sekalipun, i tetap redha tanpa sebarang serangan balas kepada mereka coz i ada baca that pimples ointment may give some adverse effects to the baby!!

for you my dear baby, ku relakan segalanya..hukhuk..

8 comments:

Shu Shinju said...

shu selalu kena attach kat hidung... tension giler... tempat lain dia xnak..hidung jer yg dia nak..huhu...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

mencik jerawat!!! tak suka betol la kalo ada tak kira la kecik ka besar ka!huhu

deena awanis said...

~shu~

saket giler kan..gerak sikit pun rasa perit..hukhuk

deena awanis said...

~kak fiza~

betul3!!nyampah!!dah ler dina ni jenis yang jerawat sakit..kecik pun sakit..pastu mula la rasa gatal tangan nak picit..lalalala

mamamarissa said...

masa pregnant pun kena gak, especially kat area dada...huhuhu!!! nasib baik pas pantang, terus hilang & tak de dah :)

deena awanis said...

~mamamarissa~

kat dada x penah laa pulak..ni jerawat suka mencapap kot, dia x suka tempat tersorok2..hehhe

Peri PiA said...

selalu kena gak :(

owh xtau pula fasal pimples ointment may give some adverse effects to the baby.

deena awanis said...

~pia~

dina penah terbaca somewhere..tapi x ingat kat mane..kesahihan facts pun x pasti sangat..tapi better not to take the risk laa kan..=)