long live!!!

Tuesday, June 1, 2010

pink makes me happy!!!

good pink tuesday peoples..

hari ini i'm in the pink mode...


and pink really do makes me feel happy, well no more cough, no more flu & alive!!!


pagi yang pink di indahkan pulak dengan breakfast bersama2 en.hubby sebelum menuju ke kantor..nasi lemak & ayam goreng halia with milo ais!!nyum..nyumm...

bila masuk opis, tengok2 sumer my opismets pun ramai yang berbaju pink..kecuali kak ayu yang menjadi 'daun' pada hari ini..ohhh..kami x berpakat yer...it's a coincidence..hehhe..maka berserilah opis kami dengan bunga-bungaan pink pada hari ini..


daun (kak ayu) & daun separa bunga (kak aja yang berbaju pink-hijau) x hadir dalam pic ini..opppsss..sorry..

kerja rajin2 yer..

tatatititutu


3 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

berseri2 tau preggy mommy ni.. akak dulu selekeh yg amat!!!! :)

sI tEDI said...

aduhai!

setuju dgn komen kat atas.

berseri2!

deena awanis said...

~kak fiza & si tedi~

thanks..hehhe..
sejak preggy ni cam rajin sket nak mekap..tu kot yang berseri..hahaha..