long live!!!

Monday, May 31, 2010

surveying..brainstorming...

selamat petang yang hujan people..

i'm currently doing some survey on net..mencari idea2 for my baju raya versi perut memboyot..i've been thinking of empire cut long dress bagi memuatkan perut i yang bakal memboyot pada bila2 masa saje dari sekarang..it's just that not really sure about the neck design or maybe some details below the bust line..kahkahkah.. *rasa cam fashion designer la plak*

ok, the rough idea of my becoming dress will look like this..long dress...long sleeve..senang, don't need to wear inner..wallaaweh sangat suka sweet colour of this dress!!


or..should i opt for kaftan like this??mesti lagi menyerlah kependekan serta kekontotan diri ini kan???

but very the chantekss laa white kaftan ni..rasa cam suci tulus mulus lakkk..

* all pics adalah dari pak cik google.

sebok jer i nak beraya kan..puasa pun belum lagi..atau lebih tepat lagi, puasa tahun lepas pun belum abes ganti lagi!!!wakakaakka...ok la..i dah berazam dengan diri i sendiri nak start ganti puasa minggu depan kalau larat..u ols dah ganti ke????

tatatititutu

3 comments:

Peri PiA said...

i'm done,Ahamdulillah

erm tu la mini size like me xblh melaram dgn baju2 tu (T_T)

deena awanis said...

wah..pia lagi laju nampaknye...
anyway, done jugak..=)

E.L.I.Z.A said...

ish uols ni bikin hati gua x sedap duduk la niiii...adoooiiii bila cik abg gua free ni? nk kena p beli kain raya gak niiii...........

btw, k.eli suka design putih tu =)