long live!!!

Wednesday, June 30, 2010

gembira ke???

G.o.O.d morning..

aikk...kenapa pulak i tulis good kat atas tu kejap huruf besar, kejap huruf kecik ekk???

sebab pagi ni nak kata bad pun x, good sangat pun x..good in the sense of dah dapat gaji..n after been waiting since mid June untuk tau berapa ketul annual increment i this year, akhirnye soalan tu dah pun terjawab..so, part yang not that good ialah increment tu just seperti yang kami jangkakan di mulut..YES, WE DONT GIVE TOO HIGH EXPECTATION!!kang kalo jauh tersasar dari target, parah pulak rasanyer..tapi expectation di hati, harusler kalo boleh nak sama ngan increment en.C.E.O!!hehehehe..

anyway, alhamdulillah..syukur jer laa ngan ape yang ade ni..better dapat sikit than nothing at all rite..mungkin ada rezeki untuk naik gaji lagi lepas i konvo bulan 8 nanti ker...sape tahu kan???*sebenarnya sangat mengharap naik gaji lepas officially dapat master nanti*

to en.perompak di luar sana:

x payah ler susah2 wat plan nak rompak i pulak..sebab gaji ciput yang i dapat tu sumer terus abes i "dermakan" jer..nak bayar itu ini..lagi berbaloi2 kalo u gi rompak C.E.O i..pastu, kasik share 20% kat i yer!!!;-)

Selamat bekerja peoples..






2 comments:

Peri PiA said...

deena,jgn disebut2 perompak tu ye

hihi,gud day for us InsyAllah

deena awanis said...

~pia~

hehehehe..nauzubillah yer..