long live!!!

Thursday, June 24, 2010

dan hasilnya....

AKAN KU TUNJUK ESOK!!!hehehhe....

bagi yang tertanya2, hasil ape pulak ni???tu maknanye u ols tidak membaca entry pagi tadi...;-)

ape yang i excited kerjakan tu adelah sesuatu yang insyaallah akan berguna untuk i..dan bakal menjadi panduan untuk i yang bakal bergelar ibu ni..dan tujuan utama i buat adalah untuk dikongsi bersama suami terchenta dan jugak my familia..kot2 laahh ade yang berminat..

ia tidak lah complete..masih banyak yang i perlu & boleh lakukan untuk improve..for the time being, i can say its ready..cuma malas lahh nak amek pic untuk ditayangkan kat sini lagi..lagi pun x sempat laa transfer pic segala..sebab I DAH NAK BALIK NI...

byeeeeeeeeeeee....

5 comments:

sI tEDI said...

selamatbalik. selamat menjayakan misi

E.L.I.Z.A said...

wondering....baca entri sebelum ni pun mcm xde hint je ekekke

deena awanis said...

~tedi~

time kasih..

~kak eli~

sabar yer..nanti dina tayang kan disini..

mamamarissa said...

apa hasilnya??? tak sabar tak sabar :D

deena awanis said...

~mamamarissa~

there u go!!i dah update tu..check it out!!