long live!!!

Saturday, June 26, 2010

contest mata menawan

selamat hari sabtu..

sempena hari berehat dan menenangkan fikiran, i nak join satu contest which had been organized by cik fatin ni..dia memang layak lahh menganjurkan contest mata menawan, sebab mata dia sendiri pun memang menawan!!
untuk mengetahui syarat2 contest ni, sila click kat sini ye..

so, inilah dia pic yang i pertaruhkan for this contest...

this is the most recent photo of myself..taken on last thursday before pergi keje..i pilih this pic sebab muka nampak cam sopan sket..hahahha..mula2 tu dok kaji gak pics yang mata nampak cam lebih menawan dari biasa..tapi mission gagal!!sume mata nampak bolat jugakkk..

harap2 mata bolat ini mampulah menawan hati cik fatin bermata cantik ala2 rozita cik wan tu..sebab i memang teringin nak menang contact lens tu..sebab i ni x penah pakai contact lens..sian i kan???sob..sob..so, kalau menang at least dapat ler merasa pakai contact lens..hehhehe..

cik fatin...

kalau i menang, i nak kaler biru boleh x??weeewittt..biru mata hitamku gitewww!!auwwww!!kot2 ler, hasil pakai lens biru, baby i kenan dapat mata biru kerr pulak kan..berbaloi2 lagii!!=)

so, here i nak tag:
my dear kak mimi
cik amal
dan semua frens yang baca tentang contest ni..

kerana matamu begitu berharga!! ;-)

thanks to shu yang sudi tag i..

5 comments:

Peri PiA said...

cantik nya mate dia ;),gud luck

deena awanis said...

~pia~

mata camni pun cantik ke??kecik2 dulu, mama selalu kata mata macam ikan lolong..sebab besar n merah.tapi i pun x tau, ikan lolong tu rupe dia cemane..hikhik..

Liyanaa. said...

amboi amboi, cantiknyaaa kakak manis <33 manis manis macam ynn LOL

deena awanis said...

~ynn~

sangat pandai lah adik manis angkat bakul!!hikhik..

Peri PiA said...

ikan tu sound familiar ,tp i pon xsure mcm mane rupe ia hihi

i suke tgk org mata besar