long live!!!

Wednesday, June 23, 2010

9 lovely months

sedar x sedar, hari ni (23/6/2010) genap 9 bulan, en hubby and i bergelar suami isteri yang sah..sometimes, macam x cayer jer i ni sebenarnya dah jadi bini orang..hahaha..apetah lagi akan jadi mak orang in less than 4 months!!OMG!!!

alhamdulillah..

we've successfully gone through this 9 months,undeniably ada ups and downs but everything were under control..syukur sangat sepanjang 9 bulan ni, kami dah berjaya harungi cabaran hidup berumah tangga ni..moga2 xdelah badai besar yang melanda our relationship..

semoga hubungan ini kekal sehingga ke akhir hayat kami..amin...
cepat aminkan ramai2..=)

i feel so grateful for being granted with a very helpful husband..tambah plak ngan bini dia ni yang memang dasar pemalas..so, husband yang ringan tulang adalah ubat yang sangat mujarab laa kan!!huhuhu..but i'm serious yer..hubby i memang sangat rajin tauu..sepanjang i preggy ni, bab mop mengemop memang dah jadi tugas dia laa..hehehe =)

thanks hubby kerana sudi menelan apa jugak yang i masak walaupun kekadang tu i sendiri pun x berapa nak boleh telan..selalunyer, "penjimatan garam" yang i buat ketika memasak akan diubati dengan kicap laa..hahaha..memang bagus laa pencipta kicap ni!!wa tabik spring sama lu!! hubby's new favourite dinner sekarang ni ialah my murtabak maggi!! kununnyer hubby i tengah operasi diet sekarang ni.sebab tu x nak makan berat2 untuk dinner..so, sekali lagi terima kasih untuk u hubbyku yang sangat paham darjah kemalasan tertinggi wife u nehh..lalallala...

thanks jugak sebab sentiasa buat i rasa diri ini sangat disayangi & dihargai..sob..sob..*air hidung sudah mula mengalir..*tapi cover2 lahhh..sebab hubby ada kat sebelah tengah tengok match Slovania vs England tu..x macho r nanges2..hehhehe..

cukuplah dulu ucapan ni yer..9 bulan jer pun baru..x leh over2 lagi..anniversary 9 tahun and 19 tahun nanti i tulis panjang2 lagi k..mmuuaaahhh...


9 comments:

intan azuzarina said...

deena..semoge korang ber2 dipjgkan jdh dan dimurahkan rezeki..and also dikurniakan baby yg comel2..amin =)

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

nti dpt bby lg bahgia hidup! lengkap! hehe

mamamarissa said...

happy 9th months dear...many months to come :)

deena awanis said...

~intan~

thanks dear..

deena awanis said...

~kak fiza~

hurm..memang x sabar menanti kehadiran pelengkap hidup tu..hehehe..

deena awanis said...

~mamamarissa~

itulah..semoga masa mendatang ni depermudahkan olehNYA..AMIN..

[ Hanie ] said...

slamat ulang bulan ke-9 :) Insyaallah AMIN kan juga hehe.

E.L.I.Z.A said...

wah 9bulan pun ada entri..ini sudah bagus nih ekkeke..kalu 9tahun apatah lg la ye heheh semoga uols kekal hingga hujung nyawa!

Liyanaa. said...

9bulan ? jelesnyaaa T___T ynn bila nak nak kawin ni LOL gatal T_T