long live!!!

Friday, May 28, 2010

entry ke 250

salam 1 Malaysia people..
*tetibe jek jadi patriotik sket*

this is the 250-th entry posted by me..*clap2*

i know it's a figure that have nothing to be proud of for someone who had been in blogging world since December 2008..tapi actually i macam dah ter"proud" of myself *ooppsss* sebab i blog pun sekadar nak try2 je pada mulanya.. i really do have a lots of masa yang sangat lapang di office at that time.masuk opis, ngadap internet jerrrr doplah pat jam coz i don't have any lectures for almost 6 months masa mula2 keje dulu.so, that's how my blogging life begins.. sekarang nak ada masa lapang yang panjang camtuh???kem salam jer laaa..

i'm kind of hangat2 tahi ayam jer pada mulanya..tengok orang ada blog, i pun nak ada blog.tapi nak update sket punyer pemalas!!pastu nak touch-up blog lagi ler haram kejadah buta coding.sudahnyer redha jer lahh ngan ape yang ada..oh ye, tang buta coding tu masih dibawak sampai sekarang sebenarnyer..hasil yang ada sekarang ni pun seb baik ada beberapa guru such as cik liyana lunia, rara manis the candyfloss, cik panda ryehanna which is getting married very soon selamat pengatin baru in advance, si tedi yang i pun x tau muka dia cemane sbb balik2 dia dok tepek gambar Dak Itam hehehe..jangan marah.. and few more blogs yang jadi reference i dalam mencantikkan sket blog ni..yes, i know x cantik sangat pun.tapi ok laa kannn..how i wish i can have beautiful pink blog with custom made background.fhuhhhhh...anyway, to all cekgu-cekgi : thanks a lot kerana murah hati kasik tutorial kat blog u olss...kalo x, nescaya blog i adalah amat sangat sungguh menyedihkan rupa parasnye.

i pun nak amek kesempatan ini untuk ucap kan terima kasih *chewah, rasa cam artis menang awards plak* kepada sumer yang sudi jadik follower i & selalu jenguk2 i disini walaupun entry adalah ibarat hampas kelapa yang tidak berguna & very rare lah i buat entry2 yang ilmiah..hehehhe..bukan ape, tiap2 ari masuk kelas asyek dok ngajar mende2 ilmiah jek kann..boring gak..so, this is the right place for me to merapu dan meraban.or should i change this blog to blog tentang Industrial Safety???anybody interested, please put up your hand ek..pastu, cukup 3 tahun, u all boleh redeem ur Diploma in Industrial Safety & Health from me..=P

pastu i lately cam terharu sebab dah ramai gak yang sudi mengomen2 di entry hampas kelapa i itu..hehhehe..very the happy bila dapat response sebab rasa cam i x membebel sorang2..hahhaha..tapi kalo xde orang response pun, i tetap akan membebel jugak.biarlah ape orang nak kata, sebab i memang dah biasa dah bercakap ngan kusi, meja, dinding etc..students bese lar..kalo dok cerita tang melalut2 tu, memang hebat laa dorang sahut-sahutan, tibe time i tanye soklan je, sume keras jadi batu.so, i cakap ngan meja, kusi laa kan..

here are some of the things that i want to improve in my blog:
  • mahu share lebih ilmu yang bermanfaat untuk sumer lapisan masyarakat..ape ek topik itu agak2nyer??
  • or maybe i should put formspring tu supaya u ols boleh tanye ape2 yang u ols nak..tapi..cemane yer nak letak mende tuh sebenarnye??
  • nak buat header yang lebih cantik, menarik kau memang da boomm!!! entah kemana laa pergi nyer kerajinan edit pics i seperti suatu masa dulu..

setakat ari ni, tu je kot
thans u olss..
selamat berhujung minggu..

tatatititutu

No comments: