long live!!!

Wednesday, May 19, 2010

cuti2 pantai timur sudah tamat

setelah 4 hari bercuti2 pantai timur, hari ni i dok rumah sorang2 sebab en.hubby dah kembali bertugas sedangkan i still have another 5 days untuk bersenang lenang..lalallala

actually percutian yang sepatutnya ke Pulau Redang telah dicancel atas sebab2 tertentu..pertamanye en.hubby yang x dapat nak bercuti berlama2an macam i.ditambah plak ngan kesihatan ibu mengandung yang berada ditahap x tentu hala serta x dapat perkenan dari bonda tercinta untuk berhulla2 ke tengah laut ketika berbadan dua ni..so, i redha jer laa..

anyway, en.hubby and i tetap berseronok jugak ngan unplanned holiday ini..asal namanyer menghabiskan masa bersama orang tersayang, x kira laa kat mane pun, harusler seronok kan???;-) mahu upload pic keriangan we ols tapi x jumpe kamera punyer cable la plak..

so, till i found my camera's cable..
tatatititutu

2 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

ermmm... kemana agaknya destinasinya yer...

deena awanis said...

tunggu...nanti i story mory yer...=)