long live!!!

Monday, April 26, 2010

Uranus's at Alamanda

holla people..

hari Jumaat lepas, i bersama seluruh warga Uranus telah ke Alamanda untuk meraikan bonus kami yang hanya dapat 1 shot itu..hukhuk..sungguh x best okkk...tapi syukur laa jugak, better dapat 1 shot than nothing at all..arah yang di tuju is JM Beriyani House yang nasi beriyani nya sungguh yummy!!!and i pulak menyesal sebab x turut serta mengorder sirap bandung yang sangat sedap itu..


TARRAAA!!!!!


Inilah dia nasi beriyani ayam merah yang sangat sedap itu..yummy sehingga menjilat jari giteww..tapi for those that never been there and interested to go there, i would like to suggest to u guys >> makan lah nasi beriyani daging..sebab lagi sedap kuasa 18!!hehhehe..i pau daging dari kak aja and kak dayah aje..;-)

inilah opismets ku..sumer ladies okk..guys are not allowed to enter walaupun ada 3 seat yang kosong kat workstation kitorang tu..sebab kalo ada guys, susah ler kami nak wat aktiviti2 yang x sesuai dengan golongan mereka..hehhehe..such as fitting baju kalo ade orang datang jual baju kat opis;-P

Masa mula2 we ols sampai kat JM Bariani House ni, sangat la pack nyer..maklumler hari jumaat..ujung bulan plak tu..harusler warga gomen yang bekerja di Putrajaya sangat jayanye mengunjungi Alamanda..jangan kata warga gomen, kami yang dari Cheras ni pun sanggup meredah jalan raya..hehhe..disebabkan terlalu pack, maka kami terpaksa la duduk kat bahagian luar yang pakai fresh air je..dah ler dikala pukul 12.30 tgh hari yang panas terik, basah gak r ketiak neh..tapi JM Bariani punyer pasal, ku relakan jua berpanas terik!!!

then, after sometimes baru ler ada meja kosong kat dalam. so, ape lagi, cepat2 ler kami sumer pindah untuk menikmati suasana yang lebih nyaman..hehehhe.. anyway, kami pindah sebelum makanan sampai yer..so, xde isu kawen banyak sebab pindah2 tempat makan di sini...

makan udah, minum pun udah..time for piccass!!!


1


2


3


SMILE!!!!



that's all for episode hari Jumaat..episod sabtu a.k.a kenduri kesyukuran di rumah i akan bermula x berapa lama lagi..can't start yet sebab pics belum di edit..

till then..
tatatititutu

3 comments:

ciKenit farHana said...

pinky2...hehehehe.. i like it!!

beriani tu nmpk mcm best jer...hehehe..
tp sirap bandung is not for me & those who have intolerance lactose.. huhuhuuu..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

aiyo siap berposing gitu! tak pernah pasan pon kewujudan kedai even dah lama menetap di putrajaya dan beratus kali p alamanda..ekeke

deena awanis said...

farhana : rugi la camtu..sirap bandung soda itu sangat besttt!!

kak fiza : sila cuba ye..cuba sekali, pasti nak lagi..=)