long live!!!

Tuesday, April 27, 2010

kecewa??? kini tidak lagi...

morning people..

this entry adalah kisah yang bersambung dari entry ini. khas bagi mereka yang berminat nak tau, ape yang terjadi kepada trifle i yang x menjadi pada minggu lepas. yang x nak tau pun, sila baca jugak..kalau x, i akan berkecil hati.hehhe..

mahu lihat bagaimana rupa my trifle yang hodoh itu????

*

*

*

*

JENG JENG JENG.....


see..my jelly yang x sekata sebab mereka sudah mengeras dalam periuk sebelum sempat dituang..tambah plak ngan custard layer yang x mengeras itu, maka jadilah rupanye yang seakan2 hodoh begini..hukhuk...

tapi....dont judge a book by its cover okkk...dont judge the taste by its look...

why i said that???

sebab 2 mangkuk besar trifle itu berjaya disettlekan oleh my guests sebelum malam menjelma okkk!!!so, tetamu2 yang datang malam, memang x sempat ler melihat mahupun merasa my trifle yang dah jadi ala-ala cocktail tu...hehehe...

x percaya????

look the pic below yer..mangkuk oval tu adalah mangkuk ke-2..mangkuk bulat (seperti dalam pic di atas) sudah settled sebelum i sedar..x tau sape yang keluarkan 2nd trifle from my fridge..tau2 dah bertukar mangkuk trifle atas meja tu..=)


thats all for now..
tatatititutu

7 comments:

Peri PiA said...

congrat,clap2 :)

sI tEDI said...

sob sob sob.

meleleh airliur!

Siti Shuhadah Zainol said...

x jadi pon xpe..janji sedap kan... ha.. skrg leh la bagi resepi... cepat la..cepat la.. nak wat ni..huhuhu...

Princess Ayang said...

cik abg aku ckp sedap.. =)

deena awanis said...

pia : thanks..hahaha

si tedi : anggapla itu birthday cake yg x sempat aku pos ke rumah ko..=)

shuhadah : insyaallah..kalo ade kerajinan..bisa diatur..

amal : tenkiu2..tp cupcakes ko lagi best..kejap je licin sumer..nantikan special entry utk ko yek darling..

Atiqah Adnan said...

tegok rupa memang delicious ok..
hehe patutlaa selesai awal.. haha

Anonymous said...

nmpk enak, ruginya tak pergi..^_^"

-burdhani malas sign in-