long live!!!

Friday, April 16, 2010

dating @ HAVEN!!

woooohhhooo!!!Tajuk ala2 dapat masuk syurga laa plak..tapi layak ke??hukhuk..=(

actually, dah berpuluh kali i ajak my hubby pergi Lookout Point kat Ampang tu..akhirnye semalam terbuka gak pintu hati En.hubby untuk bawak isteri terchenta ini ke sana..
so, just enjoy these pics ye!!


there, my Nasi Briyani with quarter chicken dah sampai!! boleh tahan jugak laa nasi briyani ni..and actually kat Haven ni ada western food, middle-east food and also local dishes jugak..senang kata, MACAM2 ADA!!

and this is my hubby's Special Lamb Grill!!actually, my hubby order chicken grill..tapi cam mane entah, the waitress dengar Lamb Grill!!haishhhh!!! i ni memang x suka wooo kes2 macam ni..dah pulak i memang sedia maklum yang hubby i tu x pernah order lamb in fact kalau i sendiri memang x makan ler lamb tuh.. tapi disebabkan my hubby yang beria-ia x mo spoil the mood of the day, so dia cakap ok je..tambah plak, the waiter said yang kalau salah, dorang punyer gaji yang kena potong..so, cam kesian la plak kat budak tu kan...**tiba2 berhati mulia**


and this is our Tiramisu!!so yummy!! desserts i share je ngan hubby..baru ley romantik, main suap2..;-)

ok.enough for now.nak balik dah..hubby dah sampai tu..

tatatititutu

3 comments:

Peri PiA said...

wahh bestnya,nak pg juge
tu la hati hubby belum terbuka

i pernah dgr complain kat salah 1 restoran kat situ... hehe

deena awanis said...

my hubby cakap one of the restaurant kat situ mmg banyak orang cakap x best..olive n ape tah nama dia...masa i pergi tu pun memang nampak cam xde orang langsung pun pegi situ..huhu..not sure laa plak pasal complaints..

Peri PiA said...

yes yg tu la,bkn nak rsk kan bisnes org...cume berhati2 kan :,kite berhak pilih yg bterbaik :)

yg complain tu i bace kat forum,byk juge

look out point ade website :)