long live!!!

Thursday, March 25, 2010

rasa macam nak gi shopping je..

salam..

sekarang ni tengah tunggu ketibaan my hubby to pick me up from office..arah tuju as soon after balik keje adalah ke Serdang coz i need to submit my thesis to be binded with hard cover sebab esok adalah dateline untuk submit hard cover thesis tu..

cuma...

perasaan sekarang adelah mengarah2 ke arah Sunway Pyramid jer...nape ye???hehehhe..

macam mengidam nak beli sandal Scholl yang empuk tu..ataupun few blouses untuk sesi tayang perut buncit..walaupun perut x nampak hape pun lagik!!!anyway, ni kes MENGIDAM okkk..memang x boleh dilengah2kan ni...=)

* * * * * *

ooohh..sonok2..baru je i habis type ayat diatas, tiba2 encik hubby sudah tepon...


and...



he said...


I RASA CAM NAK GI SHOPPING LA HARI NI!!!!

wooohhoooo...cam tau2 jer la hubbyku itu..kecik tapak tangan, Stadium Bukit Jalil i tadahkan!!

got to go..nak kemas barang..nak pergi shopping dah ni..

tatatititutu

3 comments:

sI tEDI said...

mengidam beli brg2 .he he he.. ingat mengidam makan!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

amboi!soping pon leh ngidam..hehe ok la en.somi tu sepesen gak suka soping!bahgia idup! :D

deena awanis said...

tedi : mengidam soping lagi bahaya woo..memang x ley di postpone punye!!tahap boleh membawa maut!!ekkekeke..

kak fiza : yezza!!in fact, en. hubby adalah lebih berbahaya dalam bab soping menyoping neh..i lyke!!=)