long live!!!

Friday, March 5, 2010

nasi minyak dah siap ni..meh laa nak makan!!

begitu laa bunyi sms from my mum this morning..

actually my dad is on his way to my place bawak that nasi minyak..coz their grand daughter lam pewot i ni teringin nak mamam nasi minyak nenek dia buat...hehehe

i cakap ngan mama nak nasi minyak yang colourful macam ni..tapi xmo kari ayam, nak ayam masak merah..hehe..dah lah suruh orang wat, lagi nak demand macam2 kan..ish ish ish...anak saper laa perangai camni neh???

dah 2 weeks sebenarnya i terasa nak makan nasi minyak yang mama masak..luckily, kebetulan lak my dad is coming sebab nak pergi rumah my aunt yang buat akikah his son this sunday..so, x kempunan ler...hoyeah!!!


tatatititutu

5 comments:

sI tEDI said...

yey! baby dapat makan nasi minyak!

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

wah baby ngidam tu dpt gak mkn ye!!hehe pasni ape plk nk mkn tu??:p

deena awanis said...

hoyeah!!!=)
ntah laa kak fiza, harap2 xde le ngidam nak makan sabun ke, hati nyamuk ke..huhu

E.L.I.Z.A said...

sedapnye nasi myk tuh!
best kan prgnt nih hehehhe

deena awanis said...

best3..hehhe..
dilayan cam puteri raja pun ade rasanye..tp tang loya tu laa x terdaya kak..=(