long live!!!

Sunday, February 21, 2010

:: thesis mode ::

bahawasanya saya, dengan ini, berjanji akan fokus kepada amendments yang perlu dilakukan terhadap thesis saya dengan bersungguh-sungguh pada hari ini. saya juga berjanji, tidak akan bukak blogs dan juga facebook selagi amendments yang perlu dilakukan belum siap dengan jayanya!! (padahal skarang ni sebok dok chat ngan my fwen kat facebook sambil menaip entry ini)

this pic was taken masa graduate for my Bachelor Degree..ini menunjukkan perasaan i yang x sabar rasanya mahu pakai begini lagi skali.. cuma tahun ni bley laa i naik stage "berdua"..**wink**

ok la..dah bye-bye kat my fren di FB itu..nak bye-bye kat sini jugak!!

tatatititutu

5 comments:

ijad said...

cantik blog...

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said...

hehe..betol..ceria blog die..

deena awanis said...

tenkiu2..
kalau cantik dtg ler lagi..hehehe

Liyanaa. said...

SAYA NAK JADI MACAM KAKAK . tolonglah T_______________T

ehem, i suka ayat cuma tahun ni bley naik stage berdua? BESTNYAAA. ynn nk ada baby jgk, thn ni bulan nov insyallah ynn grad untuk diploma HHAAHAHAHHAHAA

*KOMA

deena awanis said...

kalo ynn kawen bulan depan, sempat lagi kot nak naik stage "berdua" this nov..hehehe..;-)