long live!!!

Friday, February 19, 2010

bergolok gadai

hari jumaat kembali lagi..baru keje 3 ari, cuti lagi..rasa cam x puas lak keje..hahaha..**bluwekk** iyer laa sangat i keje ari ni...

disini, saya ingin membuka pekung didada sendiri iaitu 8 working hours just dimanfaatkan ngan pegi 1 hour meeting with our external advisor je tadi..selebihnya i buat ape???

haaa..inilah dia yang i berjaya lakukan ngan cemerlang ari ni...

*

*

*

*

*

TADAAAA!!!!


mensurvey baby's stroller..and of coz ler those that PINK IN COLOUR!!!!

ini baru permulaan ok..masih banyak stroller comel bakal menyusul sebentar lagi...please scroll down jika sudi.



pink..


pink lagi..

this one cam pakej kot..beli 1 percuma 1..beli stroller, dapat car seat..matching gitew!!!

I paling suka this one!! comel kan??ade pinky polka dots like my blog..hehehe..tapi sebagaimana cantik rupanye, begitu jugak laa cantik harga nye..haishhhh..terpaksa laa menabung dari skarang kalo nak beli this stroller for my baby...


yang ni pulak paling canggih and save bajet coz boley convert jadi car seat!!so, kira 2 in 1 laa.

ok laa..itu je for this time..xde cite ape pun..just that, baru i tau, stroller pun ade macam2 jenis..pastu, nak beli stroller pun makan ribu riban meh..terpaksa la gi gadai ape yang patut dulu kalo cenggini..hehhe..

sape ade tips to share about buying a baby stroller ke, tau tempat yang ade jual baby stroller murah2 ke..jangan segan2 share dengan i yek..bukan nak beli skarang, tapi mane laa tau kot2 nak beli satu hari nanti..pe salahnye menambah ilmu didada kan??anyway, SHARING IS CARING!!

pesanan to my hubby : just pray our baby is not a girl..kalo x , konpem i nak beli gak stroller polka dots tu..hehhehe..;-)

tatatititutu

No comments: