long live!!!

Thursday, February 18, 2010

not enough to be celebrated!!

entry ini adalah susulan dari entry semalam..

ye, saya sudah dapat my final semester result..harapan nak graduate dengan first class hancur musnah..hehe..harapan tanpa usaha beginilah jadinye ye adik2..sila jangan jadikan panduan.

oooppss.. NO.NO.NO. dont ask me the exact pointer ok..it's embarassing..kalau i tulis pointer i kat sini, maknanye, inilah entry terakhir yang i akan buat..no more blogging.malu.masalahnya, kalau i x tulis entry, kesian pulak anak cucu cicit i nanti susah nak cari sejarah hidup tentang nenek moyang mereka ni nanti..huh..apekah???

actually, its enough to make me graduate this year, but not enough to make me satisfied, ape tah lagi untuk dicelebrate dengan gilang gemilang nye..sedar diri laa Dina..ko nak dapat pointer gilang-gemilang, masa lecture ko asyek menghilang-hilang!! banyak cantik muka hang!!!

ok lah..ape pun, i tetap bersyukur..Allah tu Maha Adil..Dia bagi i cukup sebagaimana yang i mampu dan layak..tapi siyesly, kalau Dia bagi i pointer yang lagi tinggi pun, i rasa i tetap mampu menanggungnya kot..hehehe

come, check out sikit pics (memang ni je pics yang i ada sepanjang 1 tahun setengah buat master course ni)..

ini i bersama 2 orang rakan yang juga sama kurang perjuangan berbanding warga2 SPKI (Sarjana Pengurusan Keselamatn Industri) lain yang lebih berusia lagi berusaha..hehhehe

ini sesi melantak lepas briefing tentang final project kami..this is what i like about goverment agency!! asal meeting, makan.. ceramah, makan. kursus, makan.. try pergi company aku tengok, harapan ler nak ada makan lepas meeting or training, dugaan bertimpa2 dalam kepala otak lagi ader laa...

please scroll down for more pics..tapi u ols jangan salah faham ye, I BUKAN SAMBUNG MASTER UNTUK JADI BOMBA!! but these pics was taken masa we all pergi training for fire safety at Akademi Bomba Malaysia in Kuala Kubu Baru..this training is a requirement for the subject..memang x sia2 i berpeluh2 ketiak pegi training ni weh, i dapat A tu for subject Explosion & Fire Safety ni....T_______________T


please click for bigger image..itupun kalau bigger image tu enough untuk u ols cari which one is me..**hikhik*





tamat sudah cerita i untuk hari ni..sesape yang berminat nak dapat M.Sc in Industrial Safety Management in UKM, sila sedia duit RM 22000 (yuran dah naik harga, masa i register dulu RM 18000 je) dan register ngan Pusat Kembangan Pendidikan UKM ataupun kalo xde duit, sila mintak scholarship ngan company yang u ols keje (kot2 bos kamu mahu invest in safety) then boleylaa u ols berasa selamat walaupun x keje ngan tekun selama 2 tahun setengah tanpa risau kena pecat sebab dah kena bonding...hoyeah!!!kalau kena pecat, the company have to pay you back ler kan???that's what agrement is all about rite??hehhe..**menarik2**

sekian, terima kasih..

tatatititutu

4 comments:

paraxixth said...

takkan jadi ahli bomba pun nak malu? nyatakan saja.

btw, lepak2 sini kejap

deena awanis said...

ohh...bukan sebab malu laa..
memang saya bukan ahli bomba pun..
kalo saya jadi bomba, alamatnye hangus laa sume rumah yg terbakar..hehhe

deena awanis said...

ohh...bukan sebab malu laa..
memang saya bukan ahli bomba pun..
kalo saya jadi bomba, alamatnye hangus laa sume rumah yg terbakar..hehhe

deena awanis said...
This comment has been removed by the author.