long live!!!

Wednesday, February 17, 2010

bersediakah aku??

morning!!

back to work after 4 hari cuti..students cuti this whole week..staffs pun ramai yang amek peluang bercuti sebab school kids pun bercuti..so, mood di kolej sangat laa suram..

masuk je keje tadi dikejutkan dengan berita result for my final sem will be released soon..whoa!!!!

DUP DAP...DUP DAP...

cam x bersedia je nak tengok result this semester..none of these 3 subjects yang betul2 strong..hukhuk..padan muka ko dina, sape suh x study betul2 dulu!!!

walaupun x sehebat sem lepas, (hoh..hebatler sangat result sem lepas tu..) harapnyer xde la sampai kena repeat sem..hehhe..ooo..jangan salah faham ye, our cut off point to repeat sem is not 2.0, but 3.0..tu yang wat i neves semacam nihhh...

I WANT TO GRADUATE THIS YEAR!!

doakan saya ye...

tatatititutu


3 comments:

Princess Ayang said...

congrats dear..
xpela, asalkn ko dpt gak grad taun nie.. ok la 2.. at least ko dh ade master..
weh, jd ke ko nk wat kenduri kesyukuran weekend nie??

deena awanis said...

x jadi laa syg..aku x sihat sgt skrg..tunggu aku sihat sket dulu ye..
nanti pape aku bg tau ko balik ye...

Princess Ayang said...

xpe dear.. yg penting ko n baby sihat.. nt ko dh kuat sket, kita g shopping brg baby ek..aku lak yg xsabar..hehehe