long live!!!

Monday, January 25, 2010

update : FREE VOUCHER Lost World of Tambun!!

salam...

x sangka pulak mendapat sambutan yang agak hangat for this voucher..huhu..thought akan dapat 2 contestants yang akan menang secara otomatik jerk..hehehe...
:23:

anyway, thanks to all yang sudi menjoinkan diri..and secara x langsung sudi jugak jadi kawan i....terharu seh...sob..sob..
:34:


setakat yang i buat this entry, ni lah senarai nama2 peserta yang dah siapkan entry masing2:

iena eliena

lele's

cik amal

rosidah

kak ngah

ariffda

zai kulim

nea flerida

taufidris

qaseh kita

izan cute

segalanya kuterima

inahasan

inasepi

ziefauzi

nurul aziyana

izzahazfar

miela

shuhadah

giveaway ini akan ditutup dengan rasminya pada jam 11.59p.m pada 31st January 2010 nanti..and the winner will be announced on 1st February 2010 dan insyaallah i akan pos voucher berkenaan pada u ols on the same day jugakkk!!so that u ols boley cepat2 pergi bercanda ria bersama keluarga and friends masing2 di Lost World of Tambun iteww..
:2:

just wish x ramai lagi yang akan join k..so that the chances u ols nak win pun lebey besar..huhu..CHAIYOKK!!


:smoke:cuti-cuti Malaysia..

7 comments:

nEa FleriDa said...

name sy ada dsitu:)

yey2! hrp2 bertuah:D

sI tEDI said...

jauh sangat! he he he

deena awanis said...

jauh dari kesibukan kl..=)

deena awanis said...

nea: gud luck!!

izzahazfar said...

puh2...

mungkin ini hadia anivesaryu ku...?hahahha

deena awanis said...

doa2 kan ye izzah..=)

mama tisya said...

nama ku blum dlm list