long live!!!

Tuesday, January 26, 2010

ILMU KORANG TAK BERKAT!!!

salam..

hari ni masuk keje awal..7.20 a.m dah sampai opis..wah!!kagum nya i dengan diri sendiri!!huhu..maunyer x kagum kalo ade lagi 3 hari je nak siapkan my dissertation sedangkan chapter 4 and 5 masih kabur lagi kelam...hakhakhak...
:26:

susaaaaahh sangat for me to do my work at home malam2..sian woo laki i kena tengok tv sorang2 kalo i bz ngan keje..biarlah orang nak kata "eley, itupun x ley wat kat umah ke??macam ler dia sorang ade laki.." or whatever orang nak cakap..yang penting i can't do it at home..so, insyaallah 2,3 ari ni i akan memanfaatkan masa kat ofis lepas siap tugas2 wajib untuk wat dissertation tu..masuk keje awal and balik sama2 ngan hubby i kul 6 pun x pe.janji x yah wat malam2..
:3:


yang wat i sakit hati is many of my coursemates yang dah kaya-raya tu sedap2 je berlagak ngan i dorang dah siap sebab UPAH some undergrads students to do the SPSS analysis!!!sedangkan we ols yang x berapa nak kaya raya ni have to crack our heads to remind back all those statistical analysis!!!!warrrgghhhhhh!!!geramnyer i!!! xpe2..u ols grad ilmu x berkat!!~~ayat dengki demi menyedapkan hati sendiri~~
:37:

huh!!x heran ler kalo stakat dapat Master ngan penuh tipu helah camtu..thesis tipu!exam tipu!ingat i x tau ke korang pakat bawak masuk notes masa final exam ari tu???kalo stakat tactic korang tu, i memang ley baca laa..students i lagi hebat tahap first class ok kalo bab bawak toyol nih!!so, i'm kinda expert lor nak cam orang bawak toyol..kalo korang dapat 4.0 skali pun, sikett pun aku x heran la!!!
ILMU X BERKATT WEH!!!!

heh..ko pehal dina, x siap dissertation nak psycho lebey plak!!

:angry:

ok lah. 29 JANUARI 2010 i akan hantar jugakk kt atas meja Prof.Arifin x kira cam mane rupanye..hehehhe..harapnyer boley laa lepas untuk viva 6 February nanti..


:33:nak grad jugak tahun ni. tak kira. nak jugakkkkkk!!

tatatititutu

5 comments:

izzahazfar said...

zah sambung balik studi pjj bulan 5 ni...hope takde la sangkut dah..nak perabis 2 sem ajerpun..dah pening2...dugaan betul sejak ade anak..(ke alasan)..hahaha

nyampah ngan org suka tipukan....

deena awanis said...

hehehe..yang xde anak lagi ni pun cam susah jek..

memang nyampah tahap gaban lah!!

Anonymous said...

alamak, mummy-to-be dh start emo2..hihi. jgn marah2, nnti efek kat baby..(pandai-pandai aje wat teori senirik)..=)

-burdhani yg malas gaban nak sign in-

deena awanis said...

hani..ni nama nye mummy emo nak grad sebab nak bawak baby naik stage skali masa konvo nnt!!so this year is the chance lahh..heehhe

aisya said...

namaku belum ada nampaknye...sila 2 kanlah menjengok ye..hehe

http://aisyasworld.blogspot.com/2010/01/free-voucher-lost-world-of-tambun.html