long live!!!

Sunday, January 3, 2010

New Year Giveaway


it's a LUCKY DRAW!!
OMG!!cam susah je nak menang ni..coz usually kalau bab lucky draw ni i memang susah giler nak jadi the lucky ones!!Hukhuk..

anyway, just trying my luck coz the pressies are all interesting..who knows year 2010 will bring lots of luck to my life!!=) furthermore it's FREE lol!!bukan kena bayar pun...heh!!

CHECK THIS OUT!!

cabutan 1:

Marks & Spencer
The Floral Collection Lavender Purse Gift Set

cabutan 2:

Topshop Bag

cabutan 3, 4 & 5:

cabutan 3, 4 & 5 ni akan dapat topshop belt hijau tu(1023).

Hadiah-hadiah ditaja oleh Aleiany collection

kalau i tersenarai as the lucky 5, i nak the black top shop bag tu boley x??hehhehe..=)

syarat-syarat:

  1. Jadi Follower n link kan blog i...i mean orkedanza la kan -checked-
  2. Jadi follower n link kan blog sponsor..aleiany collection -checked-
  3. Letak banner giveaway ni kat sidebar blog u ol n jgn lupa link kan skali entry giveaway i ni..-checked-
  4. Buat 1 Entry yang bertajuk " New Year Giveaway". -checked-
  5. Dalam entry kena ada gmba Banner "New Year Giveaway" -checked-
  6. Dlm en3 tu jugak u ol tulis u ol wish dpt hadiah yg mn 1 klu u ol diantara 5 yg bertuah tu..-checked-
  7. Lepas siap entry, tinggalkn URL entry u ol kat comment entry ni. -checked-
  8. Tarikh tutup 31 January 2010 -checked jugak sebab i buat on 3rd January 2010-
  9. Pemenang akan dipilih melalui cabutan. Keputusan adalah muktamad.
Tiada cabutan bagi yang tak memenuhi syarat -rasa macam dah penuhi syarat..hope they'll count me in..=)


tatatititutu

No comments: