long live!!!

Saturday, January 2, 2010

HELP!!!

ade sesape boley tolong bagi duit banyak2 kat i x??
sebab 2010 ni i nak gi holiday secara pukal x hengaaattt punyer!!!
hehehhe..

actually, i'm currently damn craving nak main air punyer!!
x sabar nak abes exam next week (last paper on 9th Jan 2010)..
then siapkan diri untuk viva end of this month!!
after that, i'm 100% AVAILABLE!!!
anybody yang rasa nak belanja i pergi Singapore ke, Paris ke, silakan book i dari sekarang yek!!!hehehe...

disebabkan 2009 is a very busy year for myself and cuma sempat pegi holiday ke bandung je last May, i've PROMISED MYSELF to have more and more and more getaways this 2010!!
so, disebabkan craving nak main air, maka dengan ini saya mengumumkan calon2 nye
adalah......(macam Anugerah Skrin ler plak)..

*

*

*

*

The Lost World of Tambun.
(As soon as i finished my viva)
*

*

*

*

Bukit Gambang Resort City Waterpark.
Around March kot, masa school break sbb akan pergi with my family.Abah dapat voucher 3 days 2 night stay with waterpark entrance!!=)

*

*

*

*

Langkawi.
ini plak projek dengan my hubby to have a-family-get-together (my family and his family).
maybe around June kot..
insyaallah, kalau dimurahkan rezeki we all nak sponsor the whole family for the trip.anybody have good experience with any package??

*

*

*

*

Bali, Indonesia.
ini adalah edisi qadha' honeymoon trip kami yang telah ter"burn" last October..
date belum ditetapkan..but obviously will be planned verrryyy soon!!

*

*

*

*

the last but not least, which had never been erased from my getaway wishlist..

*

*

*

*

*

*
PARIS!!!
kalau de orang nak sponsor flight ticket untuk i ngan hubby, i dapat pegi amek gambar depan Eiffel Tower ni pun cukup la, pastu i terus balik Malaysia balik..heehhehe..


ok, begitulah getaways planning for this year...kite hanya merancang, Allah juga yang menentukan..

tatatititutu

2 comments:

sI tEDI said...

nak belanja kamu kena secara pakej.. bawak hubby kan?
ekkekekekek

deena awanis said...

hehehe..harusler..=)