long live!!!

Monday, January 11, 2010

the sweetest smile contest =)

holla!!


mood sungguh baik hari ni..maklumler semalam udah berjaya melunaskan kehendak yang berkobar2 nak main air..haaa..hambek ko!!puas ati aku berendam sehari suntuk semalam!!seb baik x jadik badak berendam!!
:44:

ok, mari meneruskan objektif sebelum lagi panjang patik mengarut..



this contest was organized by Delisya's Collection. found this contest last week kot..namun disebabkan "kekeliruan mendalam" terhadap subject Mechanical & Electrical Safety yang aku telah berjaya duduki dengan kurang jayanyer tu (berjaya duduki sebab pergi amek exam,tapi dengan kurang jayanyer sebab prof2 ku bakal pening ngan jawapan "bergeliga" dari aku..hehehehe), maka terpaksalah penyertaan ditunda hingga ke hari dan masa ini dimana kekeliruan dan kekusutan itu boleh dibiarkan berlalu tanpa ragu dan segan..sebab exam dah abes...hoyeaahh!!
:10:


so, ini lah dia pic yang ingin dipertaruhkan..

nape i pilih this pic???

honestly no special reason...just because i rasa gambar ni adelah sangat ceria disamping bintang2 yang tak berkelipan dalam botol plastik bertutup biru tuh..
:22:

pendapat tentang blog delisya??

for me, it's a nice shopping blog..sweet..kalau nak sweet lagi, tambah kaler pink banyak2 yek!!hehehe..n paling penting nak loading x lembap..itu sangat penting for business blog i think, sbb kalo lambap sangat nak loading konpem ramai orang malas nak tunggu kan..

ok la..that's all for now..

:15:camera punyer cable tertinggal kat umah ler plak!

tatatititutu

7 comments:

L.Lawlett said...

senyuman yang terindah tu datang dari hati yang ikhlas dan rasa yang gembira.

BURDHANI said...

sangat sweet ur smile ni dear! =)

deena awanis said...

lawlett : hurm..ade ek kegembiraan yg x ikhlas???

hani : thanks dear..hani pun join jom!!

Atiqah Adnan said...

manisnyee senyumm ceria sangat..
heee~

Atiqah Adnan said...

manisnyee senyumm ceria sangat..
heee~

deena awanis said...

pic was taken depan student lak tu masa neh..cam kanak3 ribena pun ade!
lecturer over excited, kalah students sume..huhu

mommie nard said...

tq dik
gudluck