long live!!!

Friday, January 22, 2010

Boleh dapat 6 bulan bonus tak??

hari jumaat yang sungguh cemerlang..

hari ni hubby x kerja..selalunye, kalau hubby i x kerja, bermakna dengan sendirinye i akan muncul di opis untuk thumb-in and thumb-out sahaja..a.k.a x kerja jugak ler tu..syyyyyy!!jangan repot kat boss i ek...
:44:

tapi hari ni, ada jin islam masuk lam badan i kot..berjaya beliau "menghasut" i supaya dok diam2 kat depan pc and wat keje di hari jumaat yang mulia ini..
:27:

oh..apekah???
cam tak dapat terima hakikat pun ade i bekerja ngan tekun pada hari Jumaat..lalalalala...

banyak woo tugasan i wat ari ni..here we go the lists!!

1. prepare letter to bring my students to visit a slaughtering house in Selayang
2. edit student's proposal to conduct OSH day
3. contact Admission & Record Department to disucss about student's status (absentees 3 times in a row)
4. preparing Curriculum Details subject Occupational Safety and Health for M.Sc in Environmental Health cheh!!!cam hebat je wat syllabus untuk Master..hukhuk
5. brainstorming session with Cik Aja on M.Sc. in Occupational Safety and Health
6. Contact Dr.Rafee (UPM) to inform him that we would like to appoint him as the Advisor for M.Sc. in Occupational Safety and Health
7. tulis 2 entry for my blog..hahahha..ni masuk lam job description i gak ke???

wahhhh!!!cam ni ley dapat bonus 6 bulan laa..
x pun dapat best employee of 2010 award!!!
perasannye ko dina!!
:13:

ok la, best employee nak sambung siapkan subject details for OSH..yang no 4 tu..

tatatititutu

1 comment:

sI tEDI said...

Semoga Jin Islam masuk ke badan aku pula!!
:)