long live!!!

Wednesday, December 23, 2009

BelleShoppingBoutique Giveaways

hari ni nak join giveaways yang jumpe masa blogwalking tadi..



sebab hadiahnyer sungguh harum semerbak bak tuan yang menganjurkannye..chewwaahhh..mengampu sket!!ngan harapan ley menang ler ni..


BelleShoppingBoutique
is giving away Fantasy Midnight by Britney Spears!!!

so just try out ler kot2 ade rezeki sempena the coming 2010!!
:23:

kenape ek beliau baik ati sgt nak bagi perfume yang wangi dan berbotol cantik dihiasi diamond neh??

actually, the giveaways dianjurkan sempena pembukaan butik onlinenye pada 10 Dec 2009 yang lalu...

untuk meramaikan followers a.k.a future customer, lalu "teranjur" ler giveaways ni...careful ek..teranjur bukan terlanjur!!hikhik
:44:

so, nanti we ols boley la jenguk2 kat situ kot2 ade pape yang berkenan dihati..x kesah ler utk diri sendiri ke, bagi birthday present ke, wedding present ke..

antara yang dijual adelah one drop perfume and some fabrics..

then, ape lagi???jom ler join!!!kalo u ols x nak join pun okk gak..kurang sket i punyer pesaing nak dapat perfume sexy neh!!hehehhe =D
:11:

Syarat-syarat join giveaway ini :
  1. Jadi follower blog belleshoppingboutique (BSB) [done]
  2. Add blog belleshoppingboutique (BSB) dalam bloglist uolls [done]
  3. Buat 1 entry mem'promote' blog ini menggunakan kreativiti uolls [done]
  4. Tinggalkan link dalam comment box entry ini [done]

syarat dah tau kan???

ape lagi??moh ler kiter!!!

tatatititutu

No comments: