long live!!!

Monday, December 21, 2009

C.O.N.G.R.AT.U.L.A.T.I.ON

firstly, i would like to send this warm congratulatory wishes to all my students who are going to graduate very soon..there are 2 batches of them (intake 200605 & 200701)..harapnyer sumer ilmu yang kami curahkan bermanfaat ler untuk u ols..

Diploma Environmental Health batch 200605.. this is the very first batch yang berjaye dapat lecturer yg berdedikasi bernama Miss Nurdina Awanis..hehehe..this picture was taken during their farewell party a.k.a majlis berbuka puasa yang i penah citer disini..

Diploma Environmental Health batch 200701..ni plak the second batch i thought..very the nauhty dorg neh..poning plao den!!

heard that some of these students already got the position they've been dreaming for..alhamdulillah..

so, secara x sengajanyer ley ler nak congratulate myself gak kerana telah berjaya menghasilkan produk yang bakal berguna kepada bangsa, agama & negara kelak.hehhehe..wah!!produktif gak upenyer i neh=)

mesti u ols happy giler dah abes study coz x yah dengar i bebel2 lagi dah kn??hahaha..padan muka!!!x student ler kalo x kenal bebel!!
:44:

then, nak congratulate gak to 2 of my students yang telah selamat bertunang baru2 ni..

congrats to ika and edy..semoga cepat2 kawen..there are both my students actually!!ni bercinta kat kolej ler nih..seb baik dua2 lulus..hehehe..actually, boley dikatakan they both perform well and always helps each other in their studies..=P yer2 je laa Mrs. Dina oiii..

ni pun student i gak..baru je engaged..cik asfanazra & his fiancee..gambar x tahan ek!!kalah wedding picture i!!lom dapat lesen besar lagi la!!no notty2 ey...

and the last engagement congratulation wish goes to Miss Suhaida and Mr. Shaira..they are both my secondary schoolmates yang kalo x silapnyer mula menyulam cinta since zaman matriculation college lagi..hehehe..alhamdulillah...finally..happy for them!!

ok, selesai bab tunang, we move to wedding plak..
big2 congratulation to all these couples..baik yang sempat i pegi mahupun x sempat nak menghadiri..maklumler banyak komitmen skrg ni...=)
:40:

intan azuzarina & husband..

kak iffah (my ex-roomates) & her husband..

x lupe gak wat beberapa couples yang x berjaya mencari gambar..

kak rini and wan..

adli (bukan setakat pic hilang, orangnyer pun missing in action) and zinnirah..

semoga bahagia selalu and cepat2 dapat baby...ucapan ni nak tujukan kat diri sendiri & my luvvy hubby gak..=)


ni plak special congratulation to Kak Eliza Diana yang baru je menang contest melaram ngan handbag anjuran Pn.Fiza baru2 ni..i pun join gak..tapi kalah..sob..sob..sob..hehhehe..xpe2 join suka2 je..kalo menang alhamdulillah, kalo kalah ley cuba next time pulak!!=) (ayat cover orang kalah) hukhukhuk..
:34:

and the last congratulation to Pn.Alin (one of my "big sister") yang dah berjaya dapat baby boy..sejurus selepas dapat the baby pic i'll update here ek..

k laa..enough for now..

tatatititutu

No comments: