long live!!!

Thursday, December 24, 2009

B.E.R.J.A.Y.A

banyak tol entry i ari ni ek..
x penah2 sampai 3 entry 1 ari..hehehe

x pe lah..nak cakap jugak!!

misi menukar tiket penerbangan ibu mertuaku sudah pun selesai..hoyyee!!
:16:

Cik Amoi yang janji nak call i dalam entry ini, telah melunaskan janji beliau..seb baik..kalo x, malam ni masuk berita kat TV3 lcct terbakar ler jawabnyer..hehehhe

so, my mother & sister in law yang sepatutnye balik dr London pada 13 Mac 2010, akan pulang pada 31 December 2009..bapak mertua i mesti lega gile coz tamat sudah penderitaan tekak beliau yang terpaksa telan masakan i..hehhehe

k la, masa utk pulang sudah tibe..selamat bercuti!!

:47: x sabar menunggu esok hari!!

tatatititutu


No comments: