long live!!!

Thursday, October 29, 2009

lantak korang laaa..

Actually, this week dah start mengajar balik after quite long break coz all students are having their semester break + hari raye break + deepavali break..n also break2 lain yang dorang buat walaupun xde dlm academic calendar..

This semester i'm teaching 2 subjects for 2 different course..
Ergonomic for OSH students and another 1, of coz intro to OSH for EH students...this semester rileks sket r walaupun ajar 2 subjek coz students sket je, 25 org (7 from OSH, 18 from EH)..huhuhu..heaven giler...xder la pening cam ajar EH batch 0703/04 yang 142 orang tu!!

All of the students yang ajar this semester pun, memang dikenali, so x yah la ader sesi suai kenal lagi masa first time masuk kelas ari tu...pe'el perangai masing2 pun aku dah cukup maklum yang aku bakal disakitkan hati, jiwa dan raga ngan perangai dorang ni kalo aku feel2 seperti mana sem2 lepas..so, sem ni aku dah bertekad.."LANTAK KORANG LA APE NAK JADI PUN!!!" keje aku mengajar, kalo ko x nak belajar, suka ati korang la...gaji aku x kurang 1sen pun!!!

perghh..gila jahat statement di atas...cam kejam laa plak bunyiknyer..haih...lantak la korang nak cakap kejam ke..star jump ke..malas lagi dah nak pikir..kalau marah and bebel2 pun wat habiskan air liur je ngan budak2 neh...sape nak belajar, dengar aku ajar..yang x nak belajar ke, x nak datang kelas ke, nak tunggang terbalik ke..suka ati korang laa..x kuasa nak "sayang" korang lebey2..Sbb kasih sayang ku hanya utk hubbyku sayang jer skarang ni...>____< Mulai sem ni, saya berjanji akan menjadikan Prof.Rozaimah (prof aku kat UKM yang sangat la "cool" masa mengajar..tanpa mengira "ribut taufan" yang melanda kelas, beliau tetap tenang meneruskan tugasan beliau sebagai seorang pensyarah) sebagai idola saya...mengajar yang mana nak belajar, yang x nak belajar, biarlah mereka dengan hidup mereka..YEAH!!!


:what:kejamkah aku????????????????

3 comments:

sI tEDI said...

boleh macam tu ek?

erhMmmm.... (sambil urut dagu)

Noor Ashraaf said...

cikgu deena hoiii! apekabare?

tak sangke ajar ergonomics, aku minat giler subjek tu!

slamat berkenalan weh!

- Ashraafkomplen -

deena awanis said...

si tedi: x guna mengharap pada yang x sudi...~~huh~~

ashraafkomplen : kabo baik..selamat berkenalan.. meh ler jadik student aku kalo berminat nk belajar ergonomic..nak wt tusyen pun boley..rm 100/hour/person...hahahahha