long live!!!

Thursday, October 29, 2009

dinner dress

dah amek my dinner dress td..hurm...not bad..x ley la nak disamakan ngan designed by hatta dolmat..kira satisfy utk tahap designed by aunt yen..dah ke aku paksa aunt yen tu jahit baju aku 2 minggu lepas...seb baik ler aku ni regular customer dy...so dy terpaksa la setuju walaupun x bpe nak rela..hehehhe..

the design wasn't that bad laa..i like the cuff cuma longgar sket..so, malam ni kena pegi balik umah aunt yen utk alter baju tu sbb tadi aunt yen xde kat umah..yang musykilnyerrr...x kan laa dlm masa 2 minggu aku bley kurus ngan jayanye kot???hehhehe...x mungkin......(",)

walaupun longgar amek gak wat balik tadi..nak tunjuk kat my hubby dulu..for his APPROVAL!!ngehehe..perluke???? kalau x approve gak, gile melampau, sopan tahap gaban dah aku rasa dress tu...

actually the dress was inspired from these hatta dolmat's designs...huhuhu..;-)nnt i upload pic dress i, u ols tengok la yer jadik ke x..hehehhe..;-)

:what:esok nak gi ngan sape ek ke PoGH???

2 comments:

dotblogspotdotkom said...

dasat nyeee....

tak pernah pun p diner nih...

anti sosial...huhuhuh

deena awanis said...

hahaha..
baju hatta mmg dasat...
baju i berasap jer..=D