long live!!!

Saturday, October 24, 2009

first month anniversary...

1st month wedding anniversary..perlu ke???hehhe..
x kesah la whatever u all think..yang penting hari ni dah genap 1 bulan aku jadi isteri Ahmad Fadzeli bin Jabaruddin yang sah..heheehe..=)

maknanye dah 1 bulan jugak la aku jadi seorang isteri yang asyek bz memanjang..penat wooo jadi working wife ni..pagi2 dah kena bangun gi keje. balik keje kena masak, basuh baju, iron baju, kemas umah n macam2 lagi laa keje2 umah yang kalo zaman bujang dulu sumer aku postpone wat ujung minggu je..hehehe..sekarang baru aku paham kenape kadang2 kite ley nampak ade pergunungan kain yang hampir sama tinggi ngan banjaran titiwangsa kat dalam umah orang..ni belum ade baby lagi, kalao dah ade baby x tau la ape jadinyer nanti..huh..

ni pun kira naseb baik ler hubby ku sayang tu jenis yang x cerewet sangat..bab makan memang A laa..x payah susah2..asal ada nasi ngn ayam goreng,LULUS!!yang paling best tu, ape aku masak sume dy telan, sume dy cakap best (walaupun aku tau memang x best!!) kadang2 tu, siap tolong basuh pinggan mangkuk lepas makan..aku lak jadi supervisor je..hehehe..thanks hubby..cayang u..mmmuuuaaahh...keep up ur good work k!!;-)

celebration for our 1st month anniversary???hurm..rasanye xde laa kot..paling canggih pun, having lamp light dinner kat umah, pastu tengok muvee or main game (stock 5 tahun yang baru amek dari kak ayu pagi tadi), pun kat umah gak..maklum ler, baru2 kawen ni, budget restricted sket..x pe hubby, ape2 pun i x kesah as long as i can spent my time with u...ngehngehngeh...

tp if tibe2 plak ade surprise celebration, later i story mory ek..
chow!!

:err:p/s: hubby maafkan kalau ade salah silap i ey selama 1 bulan jadi ur wife ni ey...

8 comments:

Princess Ayang said...

congrats dear..
aku agak kekalutan aritu, so xdpt nk g wedding ko kt meru..
skrang ko tngal ktne??
wat la house warming ker..hehehe..
aku dh bli hadiah kawen ntk ko..bila nk kc nie?

deena awanis said...

hehehe..de gak niat nak wat house warming tu..cuma masa lom mengizinkan.quite bz ngn master aku skrg ni...

tapi kalo xde house warming pun, bley je dtg..aku dok cheras skrg ni..

Princess Ayang said...

cheras dkt jela..
kc map umah ko, aku nk g serbu...hehhehe..
nt ko dh xbz, meh claim hadiah ko

deena awanis said...

alaa..jemputler dtg umah aku..xder house warming pun xpe, sbb umah dah mmg siap sedia warm..
hehhehe..
insyaallah..

dotblogspotdotkom said...

huhuhu .. memang tak menahan
selamat ulang tahun perkawenan kamu...

p/s:- TQ jengah tpt pakcik... template kamu apa kurang nye ...cantik apa... pakcik punya template tu pun bukan je lawa sgt de... huhuhu

anyway... blh gak kita berkongsi utk memperindah kan template... blh melawat awek nih...

http://ruffemo.blogspot.com/

blogger nih superb jg bdk nye.. tlg kita sama2 belajar dgn dia..huhuhuh

deena awanis said...

maceh2..
insyaallah nanti ley pi jenguk blog cik emo itu...hehehe

sI tEDI said...

selamat pengantin baru!!

deena awanis said...

maceh...ko bile lak nak jadi pengantin??;-)