long live!!!

Thursday, October 9, 2008

junior lecturer???oopppss..


2nd june 2008-another part of my life begin.i'm employed!!!working as a junior lecturer in masterskill nursing and allied health university college (MUCH)..Macam kelakar la plak..something that never come across my mind.being a LECTURER.what i'm gonna teach??? if possible, memang aku x nak.but for the sake of first job i've being offered dan x nak jadi penanam anggur lepas graduate, i accept the offer.Lagi plak i'm not alone here. I got another frens who also have been offered with the same position...yesterday, aku la student yang malas nak wat esaimen, suka borak dalam kelas, tido masa lecture, ponteng lecture and macam2 lagi la..kena marah pun ley wat muka x bersalah je..but now i'm a lecturer!!huhuhu..its my turn to mumble kat student2 yang ponteng kelas, malas belajar n x wat esaimen..hahaha..memang betul la orang kata, what goes around,comes around..serves me right!!!to all my lecturers: halalkan la ilmu yg korang da curahkn kt ak..walaupun ak selalu x dengar pe yang korang bebel kat depan lecture hall tu..moga2 berkat ilmu yang ade sket2 melekat kat kepala ni, boley la ak curahkan kat student2 ak yang jugak malas nak belajar macam ak dulu..wassalam

No comments: