long live!!!

Tuesday, June 12, 2012

home made cookies

alhamdulillah syukur dengan rezeki bulan Rejab.
yesterday hubby got a call from ex-customer of our home made biscuit raya.
she's interested to order cookies this year for her hamper business..
alhamdulillah..alhamdulillah..

kalau sape2 yang berminat nak order untuk jadikan hamper, untuk buat bisnes tambah side-income sempena raya tahun ni, untuk dijadikan buah tangan bila balik kampung nanti ataupun untuk dihidangkan kat rumah sendiri boleh laa usha2, tengok2, pilih2 from these cookies selections..











RM25 per box (50 pcs)

buy 20 boxes above for RM23/box
or cheaper if you order more.
we welcome hamper makers and re-seller as well. =)

i know i know its still very early..lambat lagi nak raya..sekarang Rejab dan masih ada Syaaban before Ramadhan..tapi order awal2 boleh buat budget raya awal2 u ols.. ^_^ boleh bayar 50% deposit (minimum 30% for pre-order) just to avoid back-out buyers..as well as good financial planning untuk u ols..hehehe..maklum jer lah..dah bulan raya nanti mesti banyak nak pakai duit kan..nak beli baju raya lagi..duit raya lagi..expense untuk balik kampung lagi..so, kalau budget untuk kuih raya dah bayar half, tinggal half jer lagi nak dibayar bila dah dekat raya nanti..kurang sket beban masa tu..hehehe..

contact us by sms at :
019-2129766 (dina)
019-2939766 (eddie)


and these are all home made cookies.. di buat dengan penuh kasih sayang... =)

5 comments:

wardah @ fie shah said...

Rajinnyaaaa Deena!

♥ ROS ♥ said...

Wah sdapnyer... Meleleh tgk... Huhuhu... Kalau order online bleh ker ea??

deena awanis said...

fie : ni bisnes MIL..i tolong2 aje..

ros : boleh..=) last year we all post pergi Jepun!

Ajamahiyaa said...

tu diaaa..dah keluar iklan..
selaku pelanggan tahunan..meh nk bg testimoni...

seme biskot2 MIL anda nih...kalu tinggal kt opis mesti abes kitorg makan..lg2 bile da tinggal habukkk2 serdak..hihihi...

saya suke tart dia yg besaaa...
hmm..sarang semot pon ok...

terpaksala tunggu duit increment nk oder kuih..ader ker?? huwaaaaaaaaaaa...

sweethOneY said...

Rajinla Denaaa ! murah rezeki time nak dekat2 raya ni