long live!!!

Monday, June 11, 2012

b.o.r.i.n.g

the title shows how to spell an entry without picture.
it is boring.
frust betul lah dengan camera yang tertinggal kat kampung.
i was taking pictures using the galaxy tab gabak. so not cool.
then, putting an effort to put the tab inside my handbag (ejas2 tak muat) last2 kena hand carry to the office just to transfer pictures from the tab to my office pc untuk mengupdate blog.

unfortunately, this office pc as well decided to boikot me. not giving cooperation in transferring those pictures.nape tah, dia kata USB port rosak..
kejadahnye??
sedangkan cucuk thumbdrive berharga RM30 ko boleh pulak read, cucuk tab harga beribu ni kau taknak read.dasar busuk hati punye harta kampeni!!

by the way, i can't update blog kat rumah menggunakan tab canggih manggih pasal internet kat rumah adalah lembap macam siput babi.beginilah nasib orang duduk di atas bukit nun. and after putting the last full stop just now, i just realized why dont i update blog pakai tab tu aje sekarang ni???? BLERGHHHHHHHHHHHH!!!loser kemain. 

No comments: