long live!!!

Friday, June 22, 2012

cara untuk mengurangkan bil telefon anda. hanya bayar RM 68/ month untuk berbual 6000 minit!

assalamualaikum..

sempena hari jumaat yang mulia ini, saya ingin berkongsi satu berita baik dengan korang especially yang selalu membayar bil henpon sampai RM200-300 every month. apa yang i nak share hari ini, adalah sangat berbaloi-baloi..maklum lah sekarang ni handphone masing2 dah canggih kan..kalau dah pakai smartphone, mesti lah mahu pakai internet jugak..boleh FB 24 hours, boleh tweet2 24 hours, boleh update blog sambil membuang..opps..forget it.


the good news is instead of bayar beratus-ratus untuk bil henfon, korang hanya perlu bayar RM98 sebulan sahaja. ape yang korang akan dapat dengan membayar RM 98 ini adalah:

3GB data (internet usage) worth RM 60
6000 minutes FREE calls within same network worth RM 900 (RM 0.15/min)
100 minutes FREE call to other network worth  RM 15 (RM 0.15/min)
200 FREE sms worth RM 20
20 FREE mms worth RM 4

all of these worth of RM 999/month!!
kalau tak caye, kira lah sendiri ;D


however, this good news hanya valid untuk pengguna CELCOM sahaja. if you go to celcom website, this package is for Iphone user only. and the good news now adalah untuk pengguna smartphone yang jenamanya selain Iphone.

bagi yang bukan pengguna Iphone, nak dapatkan pakej ni juga, boleh contact saya through my phone    019-2129766. kalau blackberry or samsung galaxy notes, tab etc pergi ke celcom centre sekalipun, you will not get this plan! trust me. 

what you need to do is sms/call me for further details. no hassle at all. tak payah potostat ic. tak payah potostat ape bagai segala dokumen, apetah lagi nak kena pergi celcom centre. this is a HASSLE free promo..seriously. dan tak payah juga telepon call centre celcom, dengar iklan sampai panas telinga dulu baru dapat cakap dengan telephonist. again. this is absolutely hassle free. =)

lastly, in order for you to get this package, you will need to pay RM 420 upfront payment but CELCOM will deduct RM 35/month from your bill for the next 12 months. maknanya, untuk 12 bulan yang pertama hanya perlu bayar RM 63 SAHAJA untuk semua yang telah ditulis di atas.

ohh..maybe ada yang rasa i ni cuba menipu atau adakah ini sejenis spam atau ape2 jer lah yang korang mungkin fikir. BUT THIS IS NOTHING OF WHAT YOU'VE BEEN THINKING EXCEPT FOR - A GOOD NEWS FOR YOU TO REDUCE YOUR CELCOM BILL!! jangan baca dengan nada marah ye. tulisan huruf besar berupa penegasan. this is not a spam atau cara untuk menipu. i got this good news for you because my father is a celcom staff. he can do this to help you. so, if he can help to reduce your bill, why don't i help him to spread this news kan??

fikir2kan dan selamat mengira. ^__^ 
with this plan, tak perlu kedekut or berkira untuk call your friends, customers atau sape2 je lagi.

bye!!



No comments: