long live!!!

Tuesday, May 22, 2012

furnitures to let go at cheap price..

will be flying to UK for phD purposes very soon..
thus, need to let go ALL the home furnitures..as well as some baby items..
hence anybody interested to get these items...

washer machine

dining set

L-shaped sofa

and many more...
kindly visit goodstobesold

anyhow..bukan i yang nak jual semua ni..yang nak pergi UK tu pun my darling friend AJ..
i tukang iklan aje..pun dah feeling2 macam i yang nak fly.. (orang kata amek berkat)

to AJ, nak berjaya bukan senang..mesti ada onak ranjau berduri..chewahhh..
kalau senang nak berjaya, maka semua orang pun akan berjaya.
but i believe you are strong enough to go through all these..
aku tahu ko dah tired of listening to a lot of kata2 semangat these days, but i dont care..aku nakkkk cakap jugak..i'm so jealous of you babe!!
doakan kita sama2 berjaya in 4 years time. insyaallah.

nak tolong kasik duit untuk Visa Damia aku tak mampu, tolong iklan ni boleh lah ey..



and for your info, AJ nak jual her  white coloured Suparjo ( Suzuki Swift 2009)..
further details, contact kat her FB - ajlaa shazwani or twitter @aj_themommy

jadi, para pengantin baru or bakal pengantin yang nak mencari perabot murah to kick start your life, this is your chance. juga mommy and daddy-to-be to a girl sila lah usha baby items kepunyaan damia zahraa..sebabnye semua comel2 belaka, semua cute2 and pinky2 belaka..

till then, 
bye...


11 comments:

Mrs Nageb said...

thot u yang nak fly..hahaha

:)

Cahaya Kita said...

dining set n washing machine tu brape

MrS. F!zA said...

tergejut igtkan dina yg nak fly ke UK..hehe

ღnFashyaღ said...

ingatkan senyap2 je dina nak fly pegi uk....fuh, den terpedaya rupanya..hihi...sofa tu cantik ah! dia duk mane?

♥ ROS ♥ said...

Tkejut ingt kak deena nak p.. Insyaallah mna tau rezeki kak deena nnt :) hihihi

deena awanis said...

haha..bukan i nak fly pun..kawan..i belajar kat sini aje lah..

AJ The Mommy said...

subhanallah terharu gilaaaaa babe!!

Thanks for advertising this entry. Hope banyak serious buyers nanti. Amin.....

Thank you so much babe. Thank you! Thanks a lot! Hugsss xoxo

AJ The Mommy said...

Cahaya Kita:

Washing machine machine I bole bagi RM500 and dining set tu RM400
Kalau nak, text me k 012-6664013 =)

Fashya:

Sofa tu memang cantik. Hehe. I duduk area bukit jalil.

Dina:

Sorry tertumpang komen kat sini. Muahs sama kau xoxo

deena awanis said...

aj : no probs babe..=)

Ajamahiyaa said...

AJ....(fuyyooo baru melawat skali da panggil mcm kawan..hahaha)

carpet bulu2 xnk let go???? hahahaha..

AJ The Mommy said...

Hahahha. nak ke karpet tu? if nak, let me know k Ajamahiyaa.