long live!!!

Tuesday, January 10, 2012

kalau ini yang terjadi pada korang, ape korang buat?



pergi kedai makan, order fresh orange.tunggu 5 minit, teh o ais sampai.

what will you do??




pergi kedai makan, order nasi goreng ayam kurang masin, kurang pedas. tunggu 10 minit, nasi goreng ayam, SIAP!!tapiiiiiiiiii..masin dan pedas ya rabbi..

ape korang buat??


saje tanye pendapat..sebab i kaki komplain..
time kasih..

5 comments:

Ann said...

Dina,
i memang kaki komplen. tapi hubby lagi dasyat. kalau kitorang p kedai makan, dah duduk but takde org serve/ambil order lebih dr 10mins, terus dia angkat kaki. kahkahkah sabo je lah.

Nurul Aziyana@Ummu Husna said...

i pun kaki komplen tp kalu hubby i ade siap, lepas tu i kene bebel sbb die kata kalo kt kedai makan jgn sesekali marah2 sbb die kate dh byk jadik org kedai tu wat dajal..die letak samting dlm makann kite, kalo air die ludha...uwahhhh tak sanggup..kalo nk komplen komplen dgn nada yg lembut..tp kalo dh geram tu susah le nk lembut2 neh

deena awanis said...

ann: kalau 10 minit tak amek order tu memang melampauuu!!

yana : komplen lepas dah makan, masa nak bayar. =)

yati hashim said...

i laaagi suka komplain. pulangkan makanan dan tak payah makan. trus blacklisted itu kedai.

Mrs Nageb said...

arghhhhh bengang kan kalau cenggitu....sabo je lah..