long live!!!

Wednesday, December 28, 2011

jom share!!

taip...


padam..


taip..


padam...


nak update blog tapi xde idea nak tulis..
nak tepek gambar, tapi kamera tinggal kat kampung..
sob..sob..



3 days before new year..


syukur saya untuk tahun ini..rezeki kami sekeluarga agak murah juga..
especially en hubby..rezeki untuk Rafique maybe..
me?? rezeki tak berapa nak meriah lagi..tapi bolehlaa..syukur jugak.
maybe rezeki tahun 2012 nanti kot nak naik gaji..harapnyer laa..


harapan..


dan saya akan terus berharap..


personal achievement tak berapa memberangsangkan sangat untuk tahun ni..
hanya berjaya lulus basic train the trainer course..
dan berjaya buat 15 muka surat proposal for my phD..kahkahkah..jadiler dari takde langsung..;-)


harapnye tahun 2012 will bring more success in my career..amin..


so, how's ur 2011? tercapai tak azam 2011??

azam 2012 ape dah ada ke???

jom share.

3 comments:

e.l.i.z.@ said...

wahhhh 15pages doh..ok doh tu.igt seney ko nok tulis byk tuh

deena awanis said...

15 pages double spacing..kihkih..jadi laa tu..daripada takdok langsung..hihi

Mrs Nageb said...

huhuhu..idea ni tak bleh dipaksa kan..kang tetiba bile mencurah..berentry2 publish.. hehehe. Me? azam? sentiasa berazam sikit je, sebab selalu sangat tak tergapai..alhamdulillah, azam atau wishlist yang tak baper nak gapai tercapai jugak few..so alhamdulillah,syukur..so marilah kita menanamkan azam untuk 2012 pulak..yeehu :)