long live!!!

Tuesday, December 6, 2011

Birthday surprise for hubby!!

alhamdulillah..


misi nak wat surprise birthday party for hubby on the day we were moving out from rumah lama ke rumah baru dah selesai..dan paling best, memang berjaya lah surprised him!!=)


tetamu x ramai pun..family hubby and few of his bestfriends..kawan2 dia kononnya datang tolong angkut barang lah..in which bukan konon2 tolong angkut, memang mengangkut pun..dari pagi sampai ke petang dorang bekerja..siap pakej kemas rumah lama lagi..thanks to u guys for the helping hands..


part surprise begin with the arrival of my parents-in-law..in which dorang cakap kat en.hubby that they'll come the next day (ahad)..tapi tetibe je muncul out of nowhere..then sambung dengan acara surprise cake pulak!!surprise cup cakes to be exact..





cup cakes ini diorder from kak kiwi's oven..moist choc cake yang sangat yummy!!very rich, very moist..thanks jue..kak kiwi ada buat pavlova, cheese tart jugak..semua sedap2..sila lah order yer..orang2 putrajaya dan berdekatan, memang rugi kalau tak order.. i promote dengan harapan jue kasik discount banyak sket for next purchase..hahaha..


gambar masa hubby tiup lilin ada beberapa keping jer..and versi x berapa muslimah, x ley lah nak tayang muka surprise hubby tuh..tiup lilin dalam muka blur pasal surprise ngan mama n papa dia sampai x abes lagi, tambah lagi surprise ngan cakes pulak..hihi...


food prepared by my SIL..makanan sangat sedap..overall puas hati dapat buat surprise untuk hubby walaupun just a small one..tahun depan kalau ada rezeki, i buat surprise lagi k..dah tak jadi surprise lah pasal dah bgtahu kat sini ek??hoho..

that's all..daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

4 comments:

wardah @ fie shah said...

Kita tak pernah buat lagi kat hubby suprise mcm ni. Asyik tak jadi je sbb dia boleh hidu. haha

Mrs Nageb said...

Happy birthdy hubby deena..omg tak snga ur hubby is 28.. Nampak sangat lebih muda dari umurnya..hihihihihi

deena awanis said...

fie : haha..ni x tahu lah boleh hidu ke x, tp cover line baikkk punyer..komplot ngn MIL n kawan2 dia semua..=)


khaleelah : really eh??kalau dia baca ur comment mesti perasan giler!!HAHA..

e.l.i.z.@ said...

wahhh bestnyyaaaa..mesti dia terharu gilo keh..keli ajin gok nk plan gitu, tp gak, loni saim baik dio ado 2ore jah sini, x best la nk wat party hhihi