long live!!!

Monday, November 21, 2011

Rayyan's birthday

it's a hectic weekend..semalam ke Puncak Jalil to attend Rayyan's birthday party..xde pic sangat sebab fasa anak tak nak cooperate with cameraholic mummy..


layan je lah ape yang ada..



tu dia gambar birthday boy tak nampak kepala..

eh..birthday boy yang pakai baju biru dengan ibunye yang jugak berbaju biru..bukan budak baju kelabu yang tetibe jer angkat tangan ni yer..


Rafique and Areessa..rafique asyek sibuk ngan belon..bagi biskut pun tak nak..




2 hero vs 2 heroin..from left : Rafique, Aqeef, Soffiya and Areessa..


Rafique jenguk ape tu???



tu jer laa gambar yang sempat snap..ehhh..ada banyak lagi tp sume versi bergegar..masing2 tak dok diam..gambar ibu2 tak sempat pun nak amek..sebab i dah balik awal, ada misi lain yang perlu diselesaikan..

anyway, thanks to Ciare for the invitation..nasi minyak itu sedap..kalau tahu ada nasi minyak sedap, i datang perut kosong..hihi..


8 comments:

AJ The Mommy said...

oi tak habaq datang PUJ

deena awanis said...

masa aku gi tu, nampak WF kuar dari rumah..ingat masa balik nak singgah..sekali bateri fon aku kong laa babe..tak bley nak call ko..cam tal best jer nak serang umah ko w'out bagitahu dulu..hihi..

wardah @ fie shah said...

comelness!

AnaLyana said...

huhu, tgk gambar ajelah, takde rezeki nak jumpa ngan rafique..:)

pRincESs_N said...

hihihi...ni ke dina...smlm tgk je..mcm knal tp x to name..wakakaka...

Ainul said...

tak sempat nk bergosip dgn deena..hehheee

rDnA said...

Frust xdpt pg smlm..klu tak boleh gak berknalan scr life dgn geng UB..

Ciare Baha said...

kuikui bday boy xnampak kepala haha. apepon thanks dina sbb dtg. comelness la dina ni :p rafique pon sgt adorable. tp syg x sempat beramah mesra sgt n x posing maut punyaaa hukhuk