long live!!!

Tuesday, November 29, 2011

cinta muka buku : azie vs azam

musim mengawan telah bermula..dimulakan dengan wedding pasangan cinta muka buku kak azie and azam..ke JB lah we ols pada sabtu lepas..a short vaccay, yet a great one!!best!! bertolak from KL at 7.00 pm lepas hubby balik keje ari sabtu..sampai ke hotel kat Pasir Gudang around 11.30pm selepas sesat2 tak tahu jalan..seb baik kak aja dah booked kan hotel..


ahad nya ke kenduri lah kita..kul 12 lepas check out terus head to Kg. Melayu Majidee..again sesat2 sket..seb baik ada google maps..eh, kak azie lupa letak petunjuk arah ke dewan kah?? *peace*


kitorang sampai ke tempat arah tuju, pukul 12.30 tgh hari.pengantin sampai pukul 1.45..dah sampai awal sangat tak kan nak duduk dalam dewan sampai berjam2 kan??jadi bagi chance orang lain duduk dan makan dulu, kitorang masuk bila dekat2 pengantin nak sampai nanti lah..lagi pulak budak bucuk tido masa sampai tu..kasi chance dia charge battery dulu..



ni dia partner in crime Rafique..abang Faris..Rafique ni ngan rakan sebaya dia tak minat sangat..dia suka kawan ngan orang besar..


partner in crime makan dulu!!!

nasi beriyani yang nyumnyum..Rafique makan banyak giler..suap nasi jer..lauk lain tak seswai..tp pasal nasi dia lembut dan sangat nyum2, Rafique layan jer..

tarrraaa..pengantin dah sampai...azam dah kurus selim melim..;-)


duduk di singgahsana..uyyoooo...kak azie dah kawen...GMJ dah complete set..kannnn???

zoom out sikit..baju very the cantik..i likeee!!!!pelamin pun cantikkkkk..suka suka suka...erm..tapi i tak puas hati lah pengapit tinggal kak azie n encik azam berdua jer macam "terbiar" gitu kekdahnya masa naik pelamin..nape tak tunjukkan tempat duduk ke??betulkan kain ker??hurmm..konpius..


and the last one..gambar tuan punyer belog berbaju kuning bersama anak bolat..


nampak tak macam ada lebam kat atas bibir Rafique tu???dia jatuh terhantuk kerusi hari jumaat ari tu.depan mata ibu ngan ayah yang dok tengok tv.sekian.huhu..


to mr. & mrs. azam :

congratulations on your wedding!!semoga bahagia ke anak cucu..semoga cepat2 menambah ahli GMJ's junior..uiyooooooo..;-)

daaaaaaaaaaaaaaa...


korang pulak gi mane cuti 3 ari??

4 comments:

juelee said...

rafiq sama cam rayyan.. tak suke akwan ngan rakan2 sebaya, suke akwan ngan org bsar.. alahaiiiii

farahfad said...

I poie org kawen jugakkkk!!
tp sempt update lg...next time laaa..btw the bride very gojes..kem slm kt bride ok

MrS. F!zA said...

cantik plk tema baju pengantin tu..

MrS. F!zA said...

cantik plk tema baju pengantin tu..