long live!!!

Tuesday, October 18, 2011

kalau tak cuba, mane nak tahu..

dulu i agak skeptical dengan contest and giveaways tau..kat magazines pun banyak kan dulu..ada laa sekali dua try, tapi tak penah pun menang..then, sejak ada blog rajin pulak i join giveaways..ada 2 sebab sebenarnya..first very easy peasy, just click here and there..tak perlu hantar borang melalui pos kena beli setem bagai..dah laa i ni bangsa malas gile nak gi pejabat pos..dan sebab ke-2, at least ada gak laa update blog daripada biar bersawang jer..


dan alhamdulillah rezeki murah pulak sekarang ni..4 kali gak laa i dah menang giveaways..sumenye CD untuk Rafique!!latest one was yesterday..Rafique got free 1pcs Premium A12 CD from Bamboolite berharga RM 78 hasil cubaan minggu lepas..Bamboolite are giving away 1 free dipes each week along this month..why dont you try your luck pulak??
takde blog pun boleh join!!
click here kalau nak cuba nasib untuk anak comel korang yer..


hari ni i nak cuba rezeki lagi kot ada chance nak gi holiday secara free pulak..

the prize is 3D2N stay at Pangkot Laut..





bertuah badan kalau i yang menang..


jom, kita cuba nasib..click jer kat sini..=)
senang gila tau..rugi kalau tak cuba..


good luck peeps..

3 comments:

MrS. F!zA said...

nk try join jgk..hihi

e.l.i.z.@ said...

br tgk kt entri mamatisya..
keli loni lg la bangsa malas nk join gapo² hihih

aziyana said...

kalo dh rezeki sape pun xleh sekat :)
nk cuba jugk le pangkor tu