long live!!!

Wednesday, October 12, 2011

Bamboolite giveaway


helooo...

its time for giveaway!!

dulu i sangat suka join giveaway..ape2 hadiah pun tak kesah, janji join memeriahkan suasana sambil2 memeriahkan belog yang tak berapa nak meriah..janji blog ada kasik update..ngehngehngeh..

tapi recently since macam masa mencemburuiku, tak sempat nak join giveaway sangat, unless untuk present yang sangat best macam Bamboolite cloth diapers..=)

Kalau ada rezeki Rafique dapat cloth diapers free lagi, i teringin nak either one of these prints..(nak jugak cakap walaupun organizer tak suruh pun pilih)





untuk join giveaway ni adalah sangat mudah..as easy as ABC..to join the giveaway, do visit this link yer u ols..takde blog pun boleh join..

sekian..

good luck to Rafique..;-D

3 comments:

abah dan mak haqq said...

good luck ya :)

amal said...

teringin jugak nak join. sangat suka print fernleaf tu jugak ehe tapi baby dalam perut lagi ni. macamana? huhuh..

good luck! :)

deena awanis said...

abah n mak haqq : thanks..

amal : join jer..just try ur luck..mana tahu ada rezeki..or maybe boleh letak nama anak buah ker..=)