long live!!!

Monday, September 26, 2011

happy birthday darling baby!!

Rafique was officially one!!

happy birthday sayang..



i am sooo grateful that he rarely got sick sepanjang 1 tahun ni..he's one happy baby, overactive pun ada gak kekadang tu rasa nya..syukur yang tak terhingga walaupun my breastfeeding journey is tooo bumpy, yet he still manage to be breastfed until today..moga rezeki Rafique akan terus dipermurahkan..dan harapannya, ibu Rafique ni pun dikuatkan semangat untuk terus BF rafique..;-D

just an ad-hoc small birthday party for him..kecik2 cukup laa yer sayang..Rafique pun kecik lagi..nanti bila Rafique dah besar, baru kita buat besar sket (BESAR SKET JER, BUKAN BESAR-BESARAN)...hihi...buat hari sabtu lepas..kat rumah kecilku ajer..thanks to all yang sudi datang..and thanks also for the angpow and presents..

the birthday boy who can't ever stay put..

that's all for now..more pictures during Rafique's birthday will come later..

daaaaaaaaaaaaaaa...



11 comments:

juelee said...

happy besday rafique.. uw atak tau pun u bt besday rafiq? ke tok famili je? hehhee

HANI IZWAN said...

Happy 1 year young, little rafique!

Peri PiA said...

Amin2
happy b'day rafique ;)

Mrs Nageb said...

Happy birthday rafique....


Enjoy tengok rafique happ happy gitu... :)

Mrs Nageb said...

Happy birthday rafique....


Enjoy tengok rafique happ happy gitu... :)

Ina Allen said...

rasa mcm dah besar je rafique, rupanya baru setahun. happy bday!! :)

PinkGremlin said...

Happy Birthday Rafique!!

e.l.i.z.@ said...

wahh sdh big boy la kapten!
happy 1st beday

deena awanis said...

Thanks to all aunties for the birthday wishes..

Khalilahj: thanks for coming..=)hope dot jump a maressa LG next time

MrS. F!zA said...

happy 1st besday! dh tlmbt suda...skjapan je dh besar anak ibu..

Nur said...

alamak aunty trlambat la.. Anyway, Happy Birthday ya Rafique :)

Jadi anak yang baik!