long live!!!

Thursday, August 25, 2011

he's now 11 months..

assalamualaikum..

minggu ni mood blogging ke laut..
asyek fikir nak raya je ni..
tak sabar nak balik kampung malam ni..
semoga kami selamat sampai..
doakan yer...

today, 25th August 2011 maka genaplah my prince charming berumur 11 bulan..happy 11 months young baby...OOOHHH HOW TIME FLIES (cliche sangattt!!)..in just another month, he'll turn 1 YEAR!!


may u grow and become a generous hearted guy, clever baby, obedient child to your parents and also a Muslim who always adhere to Allah..amin...

enjoy the video of this clever baby of mine peeps!!

video


day by day, makin banyak yang dia nak explore, makin banyak dia nak belajar..makin penat gak kita melayan kerenah dia..harap i pun terus banyakkan belajar bersabar..hehehee..gigi belum tumbuh langsung, tapi semua benda pun dia dah makan >> chicken, meat, prawn etc..recently i dah start introduce seafood to him, and alhamdulillah he dont have any allergy so far..in fact sangat suka makan..gooood boy.

currently tengah belajar nak berdiri..so we all kena sentiasa standby laa dekat dia..kang terlentang tibe2, satu hal pulak karang..cepat jalan yer sayang..ibu dah tak larat nak mendokong..current weight tak pasti..dah lama jugak tak timbang..yang pastinya, more than 10KG..fhewww...

cukup la untuk hari ni..kot2 i tak sempat nak update belog dah (malam ni dah nak balik kampung), i nak ucap selamat hari raya kat u all sumer..maaf zahir batin lah yer kot ada tersalah tersilap..terasa hati ke dengan apa yang i tulis..mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki yer..drive carefully sepanjang musim perayaan ni..tak kira apa nak buat sepanjang musim raya ni, Safety First ok!

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

3 comments:

Mrs Nageb said...

Alhamdulillah kan...sekejap je rase...rafique sangat macho...huhuhu...selamat hari raya to u toooo....have a safe journey ya....

e.l.i.z.@ said...

wahh nok setahun doh dio! sungguh la, metta jah sero..x lamo buleh jaley la tu..koho la lasok hihihi

ellisya said...

makin ari makin chomey ini budak kicik..gerammmm