long live!!!

Thursday, July 14, 2011

Segmen : Jom Terjah Blog Newbie

kunun nak buat kerja tadi..tapi jumpa mende best lah pulak..join kejap lah..




saya mahu blog saya diterjah oleh mr iMBobo and friends kerana....blog saya tak femes ames, tak ramai follower apetah lagi unique visit ribu riban..moga2 terjahan iMBobo and the gang menjadikan blog saya yang picisan ni fames ames macam redmummy atau Ben Ashaari atau Hanis Zalikha..yuhhhuuuuu..




boleh tak slogan camni mr iMBobo??i tak reti lah nak wat slogan..tapi i dah buat large font..kira boleh laa kan??=)



pasal entry yang best tu, i pun tak tahu entry mane yang best..banyak merapu jer kot blog ni..few yang maybe beneficial readings for you all are planning a trip to Tioman Island and island trip with infants..kalau nak tahu lebih lagi, jom laa terjah blog i..



sape nak join, jom laa visit blog iMBobo ni..


daaaaaaaaaaaaa..

19 comments:

H.J said...

nak cuba2 try eh..haha

iMBobo said...

nice! thanks sbb join! wah ni mesti kena terjah 3x sbb ada 2 entry terbaik tu! hehe

Cik Bell said...

terjah blOg nie

salam perkenalan n follow sekali ^_^

Kinder Buana said...

terjah dulu sebelum list kuar..huhu

sue perbs.. said...

join jugakk

join jugakk

JOM TERJAH HAHAHAH

Ezad Skytech said...

,selamat pagi...=D
,jom terjah dari blog ke blog...heee~

alyana shafinas said...

terjah, tgk2 n follow... =)

zieyzain said...

ziey singgah n follow u yah,..=)

Fadzlina Zaman said...

saya follow awak ^^ hai!

istana biru said...

bertandang dan follow sini... :)

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

x keberatan dtg la melawat http://myfacebuku.blogspot.com/

sobri yaacob said...

dtg sini mlawat tuan belog..
dri segmnt IMBObo...:)
slmat bknalan ....

Nurhasliza Jeffry said...

Datang terjah dari segmen iMBobo.. Slamat berkenalan.. =)

myhatiku said...

dtg terjah,follo n comment dari segmen nie jugak :)

Panggil aku Han said...

singgah sini :)

SYAF said...

salam...folow dan terjah dari segmen imbobo.....untuk mengeratkan persahabatan...

Kasih Makna Diri

Luqeem™ said...

snggah dr segmen imbobo..

jom snggah sni :)

http://lhthebest12.blogspot.com/2011/07/antara-paksaan-dan-pilihan.html

cik.saffa.here.with.love. said...

dtg jenguk sini...

dari segmen IMbobo

Helmi said...

singgah dari segmen IMBobo! hehe

Panggilan Hangit Hot.fm