long live!!!

Friday, July 29, 2011

lama ditinggalkan kesepian..

fuh fuh fuh..habes berhabuk belog i tauu..lama giler tak hupdate..
last week bizi menguruskan Group Buy for CDs..selama ni reti join jer..tak pernah lead..bila sendiri lead, baru sendiri tahu berapa banyak effort diperlukan untuk lead group buy..
especially true when purchasing items from obersea..

tapi sebab harga yang dapat sangat berbaloi2..and i have someone who can help to handle the parcel from UK, willing to help la..for benefits to both parties..me n those yang join la..

then hari ni cuti..sebab nak bersopim..bolehh??hihihi..
tak keje, tapi sampai umah lagi lewat dr hari kerja..cemane tu??
seronok giler bersopim bagai nak rak..citer pasal shopping nanti2 lahh..
just nak update belog yang dah lama ditinggalkan kesepian jer nihh..
nanti u all rindu i pulakk..
hihihi..

eh, i rindu u all jugak tau..tak hupdate belog, tak jalan2 kat belog korang jugak..
semoga minggu depan tak berserabut n boleh update belog cam biasa..
nak tido dah..
nite..

2 comments:

aziyana said...

deena create group cd ke?
huhuhu bermiant nk guna cd tp komitemn xde..stkt ni selai dua je pakai time rajin..xtau la cd brand ape yg elok, babyland cepat bcor

deena awanis said...

aziyana,

bukan dina create..mmg dah lama join mcdp kat FB..nak dina add kan??