long live!!!

Wednesday, June 1, 2011

bila suami demam..

good morning..

pagi ni tak ceria lah..
sebab hubby masih demam..
4th day demam since ahad malam..

Isnin pergi klinik, doc bagi ubat n mc..
semalam pergi lagi klinik, amek jab n mc lagik..
hari ni macam nak bawak gi hospital pulak kot..
klinik kan cam check ala kadar jer..
demam >> bg panadol..
sakit tekak, selsema >> ubat, ubat dan ubat..
sumer ubat dibagi berdasarkan 2-3 minit consultation jer..
kalau hospital baru full check up kan??


kawan2..sila doakan my hubby cepat sembuh yer..


i rasa macam dah patah tangan sebelah bila hubby demam..
everything kena buat sendiri..
selalunya, hubby tolong2 gak ngan keje umah esp bilas CD rafique..
pastu pagi tadi nak turun pergi keje, i kena angkut Rafique dan segala bags sorang2..
u know when i said BAGS >>beg susu, beg laptop & pump, handbag, rafique's nursery bag plus the budak bulat yang dah 10kg tu!!!FHEWWW...

ok lah..nak siapkan marking paper cepat2 n bawak hubby pergi hospital pulak..
daaaaaaaaaaaaaaaaa...



3 comments:

Mrs Nageb said...

Oh deena..I SANGAT wish ur hubby cepat sembuh..MEMANG sangat patah tangan..I dah kene harituh masa hubby demam,semuanya macam serba tak kena..i JADI longlai bagai..tapi sendiri kene kuat kan...u take care too deena..hug n kisses to rafique.. *tak sabar nak jumpa* yuhuu..

Farah Shamsudin said...

owh dearr.. harapnya en hubby cepat sembuhla..

deena awanis said...

thanks khalilah n farah..khalilah, looking forward to see u too..or shud i call u kak khalilah??hihihi..tengok registration form, baru tahu umur..hihi